AFAS partner nodig?

Afas partner
Afas partner VAn Oers it advies

Van Oers is uw AFAS consultant

Van Oers is gecertificeerd AFAS partner. AFAS is een ERP systeem waarmee we de bedrijfsprocessen in uw organisatie kunnen automatiseren. Om het maximale uit deze software te halen, is het van belang dat proceskennis en kennis van wet-en regelgeving gecombineerd wordt met kennis van de software. De AFAS experts van Van Oers hebben deze combinatie van kennis.

Afas partner VAn Oers it advies

Als AFAS partner bieden we hulp bij:

  • Implementatie van uw nieuwe AFAS omgeving
  • Data-conversie
  • Optimalisatie van uw bestaande AFAS omgeving
  • Projectleiding door een AFAS partner
  • Borgen van uw functioneel beheer

De diensten als AFAS consultant bieden we op locatie bij de klant of op afstand aan.

Afas partner VAn Oers it advies

Implementatie

Een nieuw ERP systeem is een heftige ingreep in uw organisatie. Het is het ideale moment om kritisch te kijken naar uw processen. Daar begeleiden we u graag bij. Ook als uw processen al helemaal op orde zijn helpen we helpen wij u als AFAS partner graag met de vertaalslag naar deze software.

We zullen samen met u uw nieuwe AFAS omgeving efficiënt en toekomstproof inrichten.

Ondersteuning bij data migratie

Een nieuw systeem vereist een implementatie om het juist in te richten. Dit is echter niet alles. Ook de data uit oude systemen zal (deels) over moeten naar uw nieuwe AFAS omgeving.

De conversie van deze data is voor de experts van van Oers een duidelijk verhaal.

Optimalisatie

Als uw AFAS omgeving live is, bent u er nog niet. AFAS blijft zich ontwikkelen en uw organisatie en de omgeving ook. Hierdoor zal er een behoefte ontstaan om uw AFAS omgeving te optimaliseren.

We helpen u graag met de uitrol van de nieuwe functionaliteiten of om er voor te zorgen dat uw systeem weer bij uw organisatie past.

Projectleiding door een AFAS partner

Er komt veel kijken bij een implementatie of optimalisatie van uw AFAS omgeving. Processen worden kritisch bekeken en misschien aangepast. De mogelijkheid bestaat dat taken en verantwoordelijkheden verplaatsen en er zal veel communicatie plaats moeten vinden om iedereen erbij te houden en te informeren. Om dit alles te overzien is een projectleider met een flinke rugzak aan ervaring en AFAS kennis erg prettig. Van Oers is uw AFAS partner.

Functioneel beheer

Heeft uw organisatie al succesvol geïmplementeerd en zijn er geen grote optimalisaties meer ? Dan heeft uw organisatie vaak toch wat dagelijkse dingen die gedaan moeten worden om AFAS optimaal te houden. Dit onderhoud bestaat uit gebruikersvragen, oplossen van foutmeldingen en kleine aanpassingen in het systeem.

Afas partner VAn Oers it advies

Meer vragen over AFAS?

Nieuwsgierig geworden wat onze experts voor u kunnen beteken ? Neem contact op met onze experts. Als AFAS partner geven we u graag advies over de beste inrichting en het beste onderhoud.

Neem direct contact met ons op

Marjolijn Wolst
Marjolijn Wolst - Boshoven | Directeur
Benieuwd naar de AFAS mogelijkheden voor uw organisatie?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek