Vanoers.nlOver Van OersMedewerkersMarjolijn Wolst – Boshoven
Marjolijn Wolst
Manager AFAS

Marjolijn Wolst

Als Payroll Consultant is Marjolijn in aanraking gekomen met de software van AFAS. Kort daarna is zij gaan werken bij een AFAS partner en daar doorgegroeid van Functioneel beheerder tot Manager Payroll. Na de ervaring in het opzetten van een goed draaiende afdeling/bedrijf, heeft zij in 2018 de keuze gemaakt om zich bij Van Oers verder te specialiseren in Onderwijs en AFAS. Marjolijn heeft de AFAS afdeling binnen van Oers op de kaart gezet.
Over Marjolijn Wolst

"Samen met het team en de klant naar een hoger niveau"

“Als AFAS Expert ligt mijn specialiteit bij Onderwijs, Projectleiding, Conversies en Payroll. Samen met het mijn collega’s ondersteun ik klanten die gebruik maken van AFAS of eventueel naar AFAS willen overstappen. Door mijn kennis en ervaring dagdagelijks te delen met klanten en collega’s leer ik iedere dag nog bij.

Naast de liefde voor mijn man en kinderen heb ik ook een grote passie voor paarden. Ik breng mijn tijd veel door op stal, ben veel buiten te vinden in de tuin, haak graag en lees graag een boek.”

Marjolijn is als Manager AFAS dé kartrekker van team Onderwijs en team AFAS. Ben je nieuwsgierig geworden naar AFAS of het team, dan is Marjolijn je eerste aanspreekpunt.

Neem contact op

 

  • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Van Oers AFAS Consultancy

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

De AFAS experts van Van Oers helpen u om het maximale uit de software te halen. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op!
Bekijk onze dienst Direct contact
AFAS Support en (Functioneel) Beheer