Vanoers.nlOver Van OersMedewerkersMarjolijn Wolst – Boshoven
Marjolijn Wolst
Directeur

Marjolijn Wolst

Als Payroll Consultant is Marjolijn in aanraking gekomen met de software van AFAS. Kort daarna is zij gaan werken bij een AFAS partner en daar doorgegroeid van Functioneel beheerder tot Manager Payroll. Na de ervaring in het opzetten van een goed draaiende afdeling/bedrijf, heeft zij in 2018 de keuze gemaakt om zich bij Van Oers verder te specialiseren in Onderwijs en AFAS. Marjolijn heeft de AFAS Consultancy afdeling binnen van Oers op de kaart gezet.
Over Marjolijn Wolst

"Met AFAS software optimaal passende systemen leveren”

Marjolijn, opgeleid als bedrijfskundige, bouwde vanaf 2018 de AFAS dienstverlening binnen Van Oers uit naar een volwaardig AFAS partnerschap. Aanvankelijk vanuit het onderwijsteam, waar Marjolijn ook nog steeds intensief bij betrokken is. Marjolijn: “Het mooie van AFAS is dat je met standaard software veel maatwerk kunt leveren. Dit maakt het mogelijk om vanuit een stabiele omgeving elk proces te optimaliseren. In mijn optiek kan dat in elke situatie, want het kan altijd nog een procent beter. Met ons team beheren we vele AFAS omgevingen in een brede klantenkring.

Onze dienstverlening start altijd met het aandachtig luisteren naar het vraagstuk van de klant. Het is die menselijke aanpak die mij vanaf het eerste moment in Van Oers heeft aangetrokken. Toen onze paden kruisten, werkte ik net als zelfstandig ondernemer. Maar omdat de normen en waarden van Van Oers zo goed bij die van mij passen, voelt het vanaf het eerste moment als ‘thuis’ om onder de vlag van Van Oers te werken. Over thuis gesproken; privé is mijn thuis in Sliedrecht, waar ik geniet van mijn heerlijke gezin en van mijn Friese paard. Het dagelijks trainen van dit mooie ras is voor mij mijn hobby, sport en ontspanning ineen.

Sinds 1 januari 2022 ben ik als directeur eindverantwoordelijk voor AFAS Consultancy binnen Van Oers. Daaruit spreekt de waardering van Van Oers voor mij. Maar tevens spreek ik daarmee uit dat ik sta voor de dienstverlening van Van Oers. Wat mij betreft tot aan mijn pensioen!”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AFAS Consultancy van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

De AFAS experts van Van Oers helpen u om het maximale uit de software te halen. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op!
Bekijk onze dienst Direct contact
AFAS Support en (Functioneel) Beheer