Vanoers.nlDienstenBusiness SolutionsBedrijfsvoering automatiseren in de onderwijssector

Uw bedrijfsvoering in het onderwijs met AFAS Profit

Uw bedrijfsvoering in het onderwijs met AFAS Profit
uw bedrijfsvoering in het onderwijs met afas profit door van oers

Haal het maximale uit uw onderwijsorganisatie

De bedrijfsvoering in het onderwijs is steeds meer een uitdaging in een tijd waarin middelen steeds krapper worden. Onderwijs moet van een steeds hogere kwaliteit zijn, maar ondertussen moet uw onderwijsorganisatie zich ook verantwoorden hoe overheidsgeld gebruikt wordt. AFAS Profit biedt speciaal voor het onderwijs een softwarepakket aan. Zo haalt u het maximale uit uw organisatie.

uw bedrijfsvoering in het onderwijs met afas profit door van oers

Financiële administratie

Wanneer processen goed ingericht zijn, heeft u meer tijd over voor Onderwijs. Met AFAS Profit kunt u uw bedrijfsprocessen automatiseren en beschikt u over de meest actuele en juiste gegevens. Denk aan inzicht in crediteurenstand of de actuele fte. Zo beperkt u de administratie tot een minimum, bespaart u kosten en heeft u meer tijd voor het échte werk.

Voordelen van AFAS Profit:

  • Eén compleet softwarepakket
  • CRM
  • HRM & Payroll
  • Projectadministratie
  • Meer inzicht door overzichtelijke dashboards
  • Foutloze verloning en administratie door integrale audits
  • Vastlegging bij de bron
  • Inzicht in de nodige gegevens in 1 centraal systeem

Veranderende wet- en regelgeving

Meerdere keren per jaar wordt de wet- en regelgeving binnen het onderwijs aangepast. U moet dynamisch zijn en in staat zijn om de organisatie daar continue op aan te passen. Wij kunnen de vertaling voor u maken van alle nieuwe wet- en regelgeving naar uw softwaresysteem. We werken proactief en adviseren hoe u op een zo efficiënt mogelijke manier uw processen kunt inrichten om zo het maximale rendement te behalen.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring met onderwijsbesturen weten we wat er binnen de sector speelt. Binnen Van Oers hebben we een speciaal team met onderwijsspecialisten. Ons AFAS-team werkt nauw samen met ons onderwijsteam, zodat we u van het beste advies kunnen voorzien.

Van Oers is uw AFAS-adviseur in het onderwijs

Wij kunnen u ondersteunen en adviseren om het maximale uit uw AFAS-software te halen. Wij combineren proceskennis en kennis van wet- en regelgeving met onze kennis van de software. Daardoor kunnen onze AFAS-experts u uitgebreid adviseren als het gaat om de inrichting van uw AFAS Profit omgeving. Meer weten? Neem dan contact op met onze AFAS-specialisten.

Marjolijn Wolst - Boshoven
Marjolijn Wolst - Boshoven | Directeur
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen met AFAS?
Onze specialisten staan voor u klaar! Neem direct contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.