Anton Nieuwlaat
Senior consultant team AFAS

Anton Nieuwlaat

Na twee HBO-studies (Bedrijfseconomie en Personeel & Arbeid) is Anton in 2007 begonnen als SAP HR Consultant bij een ICT-dienstverlener. Sinds 2013 heeft Anton gewerkt als Functioneel Beheerder en is hij achter zijn passie gekomen: het digitaliseren van processen.
Over Anton Nieuwlaat

"Ik deel graag mijn ervaring met mijn klanten!"

“Sinds september 2019 werk ik bij Van Oers als Consultant team AFAS. In deze periode heb ik dan ook de opleiding ‘succesbeheer’ succesvol afgerond. AFAS is een gebruikersvriendelijk en flexibel pakket en die ervaring wil ik graag delen met mijn klanten. Ik ben gespecialiseerd in analyses, rapportages, flex en breng ervaring mee in digitalisering, advisering en verandermanagement.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik doe aan handbal, hardlopen en obstacle runs en kijk veel sport. Daarnaast besteed ik veel tijd aan mijn gezin en in de tijd die resteert pak ik de klussen in en rondom huis op.”

Ben je nieuwsgierig geworden naar AFAS of het team, dan is collega Marjolijn je eerste aanspreekpunt.

Neem contact op

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Business Solutions van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

De AFAS experts van Van Oers helpen u om het maximale uit de software te halen. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op!
Bekijk onze dienst Direct contact
AFAS Support en (Functioneel) Beheer