Onze werkwijze

Onze werkwijze
De werkwijze van van oers

Onze werkwijze

Voordat u met een partij in zee gaat wilt u weten wat u kunt verwachten en of er bijvoorbeeld voldoende kennis aanwezig is. Wij vertellen u graag waarom Van Oers voor u de perfecte match is op het gebied van Business Solutions en AFAS Profit.

De werkwijze van van oers

Wat kunt u van Van Oers verwachten?

Onze werkwijze kenmerkt zich door onze persoonlijke aanpak. Voordat we de samenwerking starten willen wij u en uw organisatie graag leren kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben. We werken proactief en nemen werk uit handen. U weet vooraf precies wat u van ons kunt verwachten en u heeft één vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Door onze jarenlange ervaring en de veelzijdige expertise van ons team kunnen wij u bij elk vraagstuk helpen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Om uw organisatie beter te leren kennen zullen we starten met een intake. We gaan met elkaar rond de tafel zitten om uw vraagstuk te bespreken en om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zullen vervolgens met een plan van aanpak komen. We adviseren u over de ideale inrichting van AFAS Profit, maar ook welke verbeteringen of optimalisaties mogelijk nodig zijn om uw doelstelling te behalen.

Realisatie

Conform het plan van aanpak gaan we voor u aan de slag met het inrichten van de verbeteringen. Samen met u gaan we de omgeving testen en zorgen we ervoor dat u precies weet hoe u het beste met de software kunt werken. Eventuele nieuwe functionaliteiten lichten wij toe en zetten we voor u in.

Functioneel beheer

Nadat we de inrichting hebben weggezet is het belangrijk om AFAS Profit te blijven onderhouden. Hierdoor blijft de software optimaal functioneren en kunnen we bijsturen waar nodig. Indien nodig kunnen we optimalisaties uitvoeren om de software verder te verbeteren, zodat u nog efficiënter kunt werken.

Specifieke kennis van uw branche

Onze AFAS specialisten hebben zich gespecialiseerd in diverse branches, zodat ze u zo goed mogelijk kunnen adviseren bij de vragen die u heeft. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en onze specialisten helpen u graag verder.

Marjolijn Wolst - Boshoven
Marjolijn Wolst - Boshoven | Directeur
Benieuwd of onze werkwijze aansluit bij uw vraag?
Neem contact op met onze specialisten middels onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Onze specialisten helpen u graag verder!