Vanoers.nlDienstenBusiness SolutionsDe sectoren en ervaring van AFAS Consultancy

De sectoren en ervaring van AFAS Consultancy

De sectoren van AFAS Consultancy
de sectoren van afas consultancy door van oers

Onze adviseurs weten wat er in uw branche speelt

Het is makkelijker om te praten met iemand die uw dagelijkse praktijk begrijpt. In welke branche u ook actief bent, uw adviseur van Van Oers zal de tijd nemen om zich bekend te maken met uw onderneming.

Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van inzicht in uw bedrijfs- en administratieve processen en bij het automatiseren van deze processen met één softwarepakket. Wij bieden uitgebreide consultancy aan voor AFAS Profit. Wij beschikken over gespecialiseerde kennis, door onze ruime ervaring in uiteenlopende sectoren.

de sectoren van afas consultancy door van oers

Uw adviseur bij implementatie en onderhoud van AFAS Profit

Van Oers biedt een breed scala aan diensten, producten en advies op het gebied van AFAS Consultancy. Voor vragen of ondersteuning kunt u terecht bij een van onze specialisten. Zij zijn o.a. gespecialiseerd in de volgende sectoren:

Onze ervaring met AFAS Profit

Van Oers heeft een team met AFAS experts met ruime ervaring, praktijkkennis en flexibiliteit. Ze hebben ieder hun eigen specialisatie waardoor ze u op ieder vlak kunnen ondersteunen.

Onze AFAS experts hebben zelf jarenlang als payroll consultant, senior salarisadministrateur business controller of als financieel medewerker met AFAS gewerkt, voordat ze bewust de overstap hebben gemaakt naar AFAS Consultancy. Daarnaast hebben we ook consultants die al jarenlang implementaties uitvoeren met AFAS en daardoor alles weten van implementaties, testen en projectleiding. Deze jarenlange ervaring bundelt zich in een mooi team van specialisten die elkaar daardoor versterken.

Voordelen wanneer u kiest voor AFAS Consultancy

  • Onze kracht ligt bij de kwaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid én klantvriendelijkheid.
  • Wij ontzorgen u. We hebben de mogelijkheid om met andere afdelingen te schakelen voor advies over fiscale vraagstukken, salarisadministratie, organisatieadvies en IT advies. Van Oers heeft het in huis. De lijntjes met deze afdelingen zijn kort. Geen rompslomp, maar snel schakelen, zodat we de klant kunnen voorzien van een volledig advies.
  • Wij hebben onze eigen kennis in huis voor accountancy. Wij zijn referentie klant voor AFAS en hebben de ambitie om dé sparringpartner voor AFAS Accountancy te worden. Wij weten als geen ander waar andere accountancy kantoren tegenaan lopen, we gebruiken zelf al jaren AFAS en geloven in het delen van kennis.
  • We hebben ervaring in alle modules en functionaliteiten van AFAS.

Kom in contact met onze AFAS specialisten

Bent u op zoek naar een strategische partner die proactief en strategisch adviseert? Dan zijn wij de perfecte partner voor uw organisatie! Neem contact op met ons of maak vrijblijvend een afspraak.

Marjolijn Wolst - Boshoven
Marjolijn Wolst - Boshoven | Directeur
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen met AFAS?
Onze specialisten staan voor u klaar! Neem direct contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.