Uw bedrijfsvoering in de zorg met AFAS Profit

Uw bedrijfsvoering in de zorg met AFAS Profit en Praktijkcockpit
uw bedrijfsvoering in de zorg met afas profit door van oers

Uw bedrijfsvoering in de zorg met AFAS Profit

Kost uw praktijkvoering onnodig veel tijd? Het kan sneller, eenvoudiger en zelfs beter. Volledige digitale bedrijfsvoering is namelijk een onvermijdelijke en onomkeerbare ontwikkeling in de zorgwereld.

uw bedrijfsvoering in de zorg met afas profit door van oers

Digitalisering in de zorg

Op weg naar 2025 heeft elke eerstelijnspraktijk te maken met toenemende multidisciplinaire samenwerking, zorgketens, automatisering en continu veranderende vorm van zorg. Dat vraagt om betrouwbare, flexibele, intelligente en efficiënte digitale oplossingen met gestroomlijnde processen.

Dit zijn de belangrijkste trends waar eerstelijnspraktijken steeds meer en aantoonbaar aan moeten voldoen:

  • Steeds hogere kwaliteitseisen van patiënten
  • Steeds meer declaratie-eisen van verzekeraars
  • Steeds strengere wet- en regelgeving.

Software voor de zorg

Met de slimme softwaretechnologie van AFAS Profit, ontzorgt Van Oers eerstelijnspraktijken. Hiervoor hebben we een softwarepakket. Alle managementinformatie, personele processen, financiële zaken en projecten benadert u vanuit daar; een overzichtelijke omgeving met heldere tegels.

In dit systeem zijn alle bedrijfsprocessen met elkaar verbonden. Zelfs niet-patiëntgevoelige informatie uit uw EPD, zoals data over rendement, wordt gekoppeld voor optimale bedrijfsvoering. De medische gegevens blijven veilig opgeslagen.

Voordelen

De voordelen van de software zorgen voor een gezond businessmodel van uw praktijk. Voor uzelf wint u op deze manier tijd en creëert u rust, wat ten goede komt aan de sfeer en het plezier in uw praktijk. Wie uiteindelijk profiteert is degene waar het om draait: de patiënt.

Van Oers is uw AFAS adviseur voor de zorg

Wilt u meer weten over hoe u uw bedrijfsvoering in de zorg kunt verbeteren, automatiseren of digitaliseren met AFAS Profit? Neem dan contact met ons op en onze specialisten helpen u graag verder!

Inloggen Praktijkcockpit

Marjolijn Wolst - Boshoven
Marjolijn Wolst - Boshoven | Directeur
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen met AFAS?
Onze specialisten staan voor u klaar! Neem direct contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.