Ondersteuning nodig bij het opzetten van een vestiging in het buitenland?

Buitenlandse vestiging
Buitenlandse vestiging opzetten met van oers international

Bedrijf starten in het buitenland

Ziet u interessante kansen over de grens? Van Oers International helpt u om optimaal te profiteren van het internationaal ondernemen.

Kansen voor uw bedrijf in het buitenland

De grenzen vervagen, ook voor ondernemers. Tegelijkertijd blijven de verschillen tussen landen groot. Voor internationaal gerichte ondernemers liggen er volop kansen. Zo kunt u bijvoorbeeld profiteren van opkomende afzetmarkten, lagere productiekosten en gunstige belastingtarieven en -faciliteiten.

Buitenlandse vestiging opzetten met van oers

Voor u naar het buitenland gaat

Heeft u de beslissing genomen een bedrijf in het buitenland te starten, dan is het eerst zaak om het perspectief compleet te maken. Wat zijn de gevolgen van de stap naar het buitenland – specifiek voor uw onderneming? We brengen het traject volledig in kaart: de verplichtingen, het verloop en de tijdspanne. Zo heeft u vooraf duidelijkheid over belastingen, verzekeringen en vergunningen, eenmalige en terugkerende kosten, geschatte doorlooptijden, belangrijke aandachtspunten, zoals verrekenprijzen, btw en personeel alsmede mogelijke valkuilen.

Ondernemen in het buitenland: een goede zakelijke start

Bevalt het geschetste perspectief? U kunt op ons blijven vertrouwen bij het afleggen van de uitgestippelde route. Namens u onderhouden we contact met alle betrokkenen, waaronder de belastingdiensten, intermediairs en lokale en nationale overheden. We zorgen er voor dat uw zaken vanaf de eerste dag goed geregeld zijn, in Nederland en het buitenland. Zo begint de relatie met lokale partijen direct op de goede voet.

Wij werken met lokale adviseurs

Bij Van Oers helpen we elk jaar tientallen cliënten met vraagstukken rondom een bedrijf of vestiging in het buitenland, zowel in bestaande situaties als bij de opstart. Daarbij werken we vaak samen met collega’s ter plaatse: mensen die zijn opgegroeid in het land waar u zich wilt vestigen, professionals die de wet- en regelgeving in hun thuisland op de voet volgen en de juiste ingangen bij de lokale autoriteiten weten te vinden.

Buitenlandse vestiging opzetten met Van Oers

Vragen over ondernemen in het buitenland?

Denkt u erover om een bedrijf te starten of een vestiging op te zetten in het buitenland? Neem gerust contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Met alle plezier kijken we naar uw situatie en beantwoorden we uw vragen.

Christiaan Cornet
Christiaan Cornet | Directeur fiscaal
Benieuwd hoe we uw bedrijf verder helpen met opzetten van een buitenlandse vestiging?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek