Ondersteuning nodig met betrekking tot buitenlands personeel?

Man telefoneert bij raam
buitenlands personeel aannemen

Buitenlands personeel aannemen en Nederlands personeel detacheren

Wilt u personeel in het buitenland aannemen of medewerkers vanuit Nederland detacheren? Dan wilt u natuurlijk weten hoe het zit met verschuldigde belastingen en premies. Daarnaast zijn er nog tal van aspecten die makkelijk over het hoofd gezien worden, zoals ziektekosten, arbeidsvoorwaarden en (administratieve) verplichtingen. Van Oers helpt u om overzicht te behouden. Zo kunt u (achteraf) problemen voorkomen en soms gunstige regelingen benutten.

buitenlands personeel aannemen

Vraagstukken rondom buitenlandse medewerkers

Bij Van Oers helpen we elk jaar tientallen klanten met vraagstukken rondom buitenlandse medewerkers, zowel in bestaande situaties als bij de opstart en zowel voor gedetacheerde als lokale werknemers. Daarbij werken we vaak samen met collega’s ter plaatse: mensen die zijn opgegroeid in het land waar u zich wilt vestigen, professionals die de wet- en regelgeving in hun thuisland op de voet volgen en de juiste ingangen bij de lokale autoriteiten weten te vinden.

Vragen over personeel in het buitenland?

Denkt u erover om medewerkers aan te nemen in het buitenland of personeel vanuit Nederland te detacheren naar het buitenland? Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Met alle plezier kijken we naar uw situatie en beantwoorden we uw vragen.

kurt van heerewaarden
Kurt van Heerewaarden | Manager fiscaal
Benieuwd hoe we uw bedrijf verder helpen met aannemen en detacheren van buitenlands personeel?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek