Denkt u aan emigreren uit Nederland?

man met koffer op vliegveld
Emigreren met van oers international

Emigratie uit Nederland

Wie naar het buitenland wil emigreren, heeft ook wat betreft papierwerk en formaliteiten een weg af te leggen. Tijdens deze reis kunt u vertrouwen op de specialisten van Van Oers International.

Ondersteuning bij emigratie

Emigratie is een keuze voor de lange termijn: u bent van plan om zich voor langere tijd in het buitenland te vestigen. Bij deze ingrijpende stap is het de uitdaging om alles direct kloppend én gunstig vast te leggen, achteraf dingen wijzigen is per definitie lastiger en duurder, soms zelfs onmogelijk. Als specialisten kunnen we u uitstekend helpen om het overzicht te behouden, risico’s te vermijden en kansen te benutten. Zo begint uw leven in uw nieuwe thuisland direct goed.

Enkele aandachtspunten bij emigratie uit Nederland

emigreren met van oers international

Emigreren in samenwerking met lokale adviseurs

Als specialisten staan wij jaarlijks tientallen klanten bij om hun leven in het buitenland voort te zetten. Dat doen we in samenwerking met collega’s ter plaatse, mensen die de daar geldende wet- en regelgeving kennen en weten hoe de bureaucratie werkt.

Vragen over emigreren?

Overweegt u te emigreren naar het buitenland of te (r)emigreren naar Nederland? U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Met alle plezier lopen we uw plannen door en beantwoorden we uw eerste vragen. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Neem contact op voor meer informatie over remigreren of het maken van een afspraak.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers International

gijs vernoij
Gijs Vernoij | Directielid fiscaal
Meer weten over emigratie uit Nederland?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek