Denkt u aan emigreren uit Nederland?

man met koffer op vliegveld
Emigreren met van oers

Emigratie uit Nederland

Wie naar het buitenland wil emigreren, heeft ook wat betreft fiscaal gebied een weg af te leggen, denk aan een migratieaangifte of een kwalificerende buitenlandse belastingplicht. Tijdens deze reis kunt u vertrouwen op de specialisten van Van Oers.

Ondersteuning bij emigratie

Emigratie is een keuze voor de lange termijn: u bent van plan om zich voor langere tijd in het buitenland te vestigen. Bij deze ingrijpende stap is het de uitdaging om alles direct kloppend én gunstig vast te leggen, achteraf dingen wijzigen is per definitie lastiger en duurder, soms zelfs onmogelijk. Als specialisten kunnen we u uitstekend helpen om het overzicht te behouden, risico’s te vermijden en kansen te benutten. Zo begint uw leven in uw nieuwe thuisland direct goed.

Enkele aandachtspunten bij emigratie uit Nederland

emigreren met van oers

Emigreren in samenwerking met lokale adviseurs

Als specialisten staan wij jaarlijks tientallen klanten bij om hun leven in het buitenland voort te zetten. Dat doen we in samenwerking met collega’s ter plaatse, mensen die de daar geldende wet- en regelgeving kennen en weten hoe de bureaucratie werkt.

Vragen over emigreren?

Overweegt u te emigreren naar het buitenland of te (r)emigreren naar Nederland? U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Met alle plezier lopen we uw plannen door en beantwoorden we uw eerste (fiscale) vragen. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Neem contact op voor meer informatie over remigreren of het maken van een afspraak.

Kurt van Heerewaarden
Kurt van Heerewaarden | Senior manager fiscaal
Wilt u meer weten?
Onze specialisten op het gebied van internationaal zakendoen helpen u graag verder. Neem contact met ons op.