Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Waarin mogen wij u adviseren?

Maak direct een afspraak
Vestiging Breda

Meer info - Corporate finance

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Onze adviseurs helpen u bij diverse fusie- en overnamevraagstukken. Van het verkopen tot uw onderneming tot het versterken van uw groeidoelstellingen middels een Buy and Build strategie. Heeft u behoefte aan advies, maar weet u niet in welke fase uw onderneming zich momenteel bevindt? Kom dan gerust bij ons langs om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijf verkopen
Een bedrijfsverkoop is een complex traject dat vraagt om de juiste expertise. Onze specialisten hebben ruime ervaring en begeleiden u graag bij uw bedrijfsverkoop.
Waardebepaling
De waardebepaling is de basis voor de onderhandeling bij de aan- en verkoop van een bedrijf. Daarnaast voeren wij ook onafhankelijke waardebepalingen uit.
Bedrijfsovername
Overweegt u een bedrijf over te nemen? Onze specialisten zijn hier dagelijks mee bezig en voorzien u van professioneel en betrouwbaar advies.
Buy and build
Heeft u een schaalbaar businessmodel en wenst u uw groeidoelstellingen te versterken? Dan is buy and build wellicht de juiste strategie voor u.
Bedrijfsfinanciering
Hoe moet u de financiering regelen? En dient u eigen geld in te brengen? Wordt het een financiering via de bank of risicodragend kapitaal via private equity? Wij adviseren u.
Jerry van Leent
Jerry van Leent | Manager
Wilt u uw bedrijf verkopen of een bedrijf kopen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Laat een terugbelverzoek achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Stuur e-mail Bel mobiel phone