Vanoers.nlHoe verhoog ik mijn medewerkerstevredenheid of de medewerkersbevlogenheid?
Hoe verhoog ik mijn medewerkerstevredenheid of de medewerkersbevlogenheid?

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Met een medewerkerstevredenheidonderzoek of een bevlogenheidsonderzoek. Zo krijgt u inzicht in de beleving, wensen en behoeften van uw medewerkers. Met deze waardevolle resultaten begrijpt u het gedrag en de processen in de organisatie, waardoor u medewerkers specifiek kunt beïnvloeden en kunt sturen op betere resultaten en rendement. Vervolgens verzorgen wij actieve workshops om medewerkers te activeren en motiveren.

 

Fases van onderzoek

Het onderzoek verloopt in drie fases. De eerste fase is de intake. Tijdens de intake worden doelen gesteld en wordt een draaiboek gemaakt. Daarnaast wordt nagegaan of er mogelijkheden zijn om subsidie te ontvangen. In de tweede fase wordt het onderzoek uitgevoerd onder de werknemers. In de laatste fase worden de resultaten en het verbeterplan gepresenteerd en kunnen, indien gewenst, workshops gegeven worden.

 

Sturen op betere resultaten

Door het (laten) uitvoeren van een medewerkerstevredenheid- of bevlogenheidonderzoek kunt u medewerkers specifiek beïnvloeden en kunt u sturen op betere resultaten en rendement.

 

Melanie Kaljouw
Melanie Kaljouw
HR-adviseur
Direct contact