Joost Akkermans
Manager organisatieadvies

Joost Akkermans

Joost Akkermans is reeds 10 jaar actief als financieel adviseur binnen het mkb. Voor hij bij Van Oers Accountancy & Advies ging werken was Joost als lean consultant verantwoordelijk voor rendementsverbetering binnen diverse organisaties. De laatste jaren is Joost werkzaam geweest bij de Bijzonder Beheer afdeling van ABN AMRO. In die hoedanigheid heeft hij een goed beeld gekregen van de succes- en faalfactoren bij ondernemers en heeft hij inzicht gekregen in de belangen van de verschillende stakeholders in uitdagende situaties. Deze kennis en ervaring toepassen om voor ondernemers weer ruimte te creëren om te ondernemen is de drijfveer geweest om de keuze te maken om bij Van Oers te starten.
Joost Akkermans AAN HET WOORD

“Gedreven en enthousiast zonder de ernst van de situatie te onderschatten.”

“Ik heb een passie voor intellectuele en persoonlijke ontwikkeling, het stellen en gezamenlijk halen van doelen, het doen van een deal en het werken met en verbeteren van teams. Binnen Van Oers heb ik invulling kunnen geven aan mijn ambitie om te werken in een inspirerende omgeving met een verantwoordelijkheid voor een enthousiast team van professionals en hiermee een bijdrage te leveren aan de doelen van het bedrijf.

In mijn rol binnen Van Oers ben ik onder andere verantwoordelijk voor de ondersteuning van ondernemers in het behalen van gezamenlijk vastgestelde doelen en de verbetering van het rendement, het herstellen van vertrouwen bij financiers of andere stakeholders, het aantrekken van additionele financiering en het herstructureren van de huidige financieringen. Wat leuk is om te delen, is dat ik bij mijn collega’s bekend sta om mijn ‘gedrevenheid en positieve enthousiasme zonder de ernst van de situatie te onderschatten’. En ik kan je zeggen: dit draag ik met trots!”

Organisatie Adviseur Joost Akkermans
Joost Akkermans | Manager Organisatieadvies
Benieuwd wat Joost voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Joost.