Vanoers.nlCorporate FinanceVan Oers Corporate Finance begeleidt Stichting Pim Senior bij de verkoop aan Care Property Invest

Van Oers Corporate Finance begeleidt Stichting Pim Senior bij de verkoop aan Care Property Invest 

Van Oers begeleidt Pim Senior bij verkoop aan Care Property Invest

Van Oers Corporate Finance begeleidt Stichting Pim Senior bij de verkoop aan Care Property Invest

De onderneming

Zorgondernemer T. van der Veer heeft op eigen initiatief vanuit persoonlijke beweegredenen de zorgresidentie te Dorst voor Stichting Pim Senior gerealiseerd. Het zorgcomplex bestaat uit 56 wooneenheden verdeeld over vier vleugels met ieder 14 appartementen. Iedere vleugel is voorzien van meerdere gemeenschappelijke ruimtes. Dit in combinatie met de landelijke omgeving en de verschillende binnentuinen, moestuinen en wandeltuin benadrukken de huiselijkheid en het dorpsgevoel voor de bewoners en familieleden.

Stichting Pim Senior heeft als doel het realiseren van kleinschalige zorgwoningen voor ouderen met een geheugenstoornis. In juni 2020 startte de bouw van het zorgcomplex en per 1 augustus 2021 heeft Stichting Pim Senior haar deuren geopend voor cliënten.

De transactie

Care Property Invest is een Belgisch beursgenoteerde vastgoedinvesteerder met een langetermijnfocus. Met een specialisatie in uitsluitend huisvesting voor senioren en mensen met een beperking onderscheidt het bedrijf zich van andere spelers in de markt. Deze kennis en lange termijn investeringshorizon zorgen ervoor dat Stichting Pim Senior de continuïteit van de zorg in de toekomst kan waarborgen.

De Rol van Van Oers Corporate Finance

Van Oers Corporate Finance heeft de heer T. van der Veer mogen begeleiden gedurende het volledige verkoopproces. Van het opstellen van het informatiememorandum en het benaderen van partijen, de onderhandelingen tot het ondersteunen van de contractonderhandelingen.

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Onze specialist gaat graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Alexander.