A.W. (Andre) de Vlaming RA
Directeur

A.W. (Andre) de Vlaming RA

Andre Vlaming is verantwoordelijk voor de interne boekhouding en adviseert ondernemers over hun financiële vraagstukken. Ook is hij bij ieder due diligence-onderzoek betrokken. Want boekenonderzoek doet hij bijna liever dan op vakantie gaan. Zo iemand wil je achter je hebben staan, als ondernemer.
André de vlamiong aan het woord

Zo graag doet Andre zijn werk

“Voor boekenonderzoek ben ik in de wieg gelegd, zeg ik wel eens. Ik vind mijn werk zo leuk dat ik direct op het vliegtuig stap als collega’s me bellen tijdens mijn toch al korte stedentrips in Europa of Amerika. Dat doen ze daarom ook niet meer.”

Mooie klantenkring

“Het interessante zit ‘m in het ontrafelen of de werkelijkheid matcht met de cijfers. En daar ben ik goed in, ik heb al veel klanten kunnen helpen door de vinger op de zere plek te leggen. Due diligence is inmiddels een specialiteit van Van Oers en ik ben bij elk boekenonderzoek betrokken. Mooi werk, zeker met zo’n fijne klantenkring van vooruitstrevende ondernemers.”

Goedgevulde agenda

“Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de interne boekhouding en ben ik betrokken bij de advisering van ondernemers. Ik heb dus een volle agenda en dat past goed bij mijn Vol Overgave-mentaliteit.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over André

Recent afgeronde deals

Andre de Vlaming
Andre de Vlaming | Directeur
Benieuwd wat André voor u kan betekenen?
Benieuwd wat André voor u kan betekenen? Onze Corporate Finance specialisten staan voor u klaar. Neem contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zij helpen u graag verder!