Vanoers.nlCorporate FinanceVan Oers Corporate Finance begeleidt verkoop van De Bruin Piping & Construction aan Bilfinger

Van Oers Corporate Finance begeleidt verkoop van De Bruin Piping & Construction aan Bilfinger 

Van Oers Corporate Finance begeleidt verkoop van De Bruin Piping & Construction aan Bilfinger

Van Oers Corporate Finance begeleidt De Bruin Piping bij de verkoop aan Bilfinger.

De onderneming

De Bruin Piping & Construction, gevestigd in Brielle, heeft ruim 40 jaar ervaring in de productie en installatie van ferro en non-ferro leidingen, de installatie van opslagtanks en levert daarnaast metalen constructies, platformen en skids. Naast een aantal werkplaatsen bij opdrachtgevers op locatie, beschikt de Onderneming over twee eigen werkplaatsen waar componenten van installaties geprefabriceerd worden. De Onderneming heeft inmiddels 60 medewerkers en bedient opdrachtgevers in zowel de petrochemische als niet-chemische procesindustrie.

De transactie

Bilfinger is een internationaal constructiebedrijf en bedient met haar ruim 30.000 medewerkers klanten in Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. Met de overname van De Bruin Piping & Construction versterkt Bilfinger haar positie en dienstenaanbod op de Nederlandse markt, met name in de Rotterdamse haven.

Van Oers Corporate Finance heeft de aandeelhouder van De Bruin Piping & Construction mogen begeleiden bij het gehele overnametraject. Van het voeren van de onderhandelingen tot de coördinatie van het boekenonderzoek en contractdocumentatie.

  • icon

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

|
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Onze specialist gaat graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Teun.