Vanoers.nlCorporate FinanceVan Oers Corporate Finance begeleidt Transportbedrijf Erik Tax bij verkoop

Van Oers Corporate Finance begeleidt Transportbedrijf Erik Tax bij verkoop 

Transportbedrijf Erik Tax

Transportbedrijf Erik Tax is een transporteur met een focus op de agrosector. De activiteiten van het transportbedrijf betreffen met name het verzamelen, verladen en transporteren van boomkwekerijproducten. De eigenaren van het transportbedrijf waren op zoek naar een partner om haar activiteiten op termijn voort te zetten. CLTV Zundert heeft de aandelen met terugwerkende kracht van Transportbedrijf Erik Tax per 1 januari jl. overgenomen. De voormalig aandeelhouders, de heer en mevrouw Tax, zullen de komende jaren betrokken blijven bij het bedrijf.

CLTV Zundert

CLTV Zundert verzorgt de logistiek en keuring van de afzet van de groenten- en fruitproducten van de aangesloten tuinders. In de visie van CLTV Zundert staat centraal dat de onderneming producten en diensten levert aan leden in de agrosector. Aangezien de activiteiten van Transportbedrijf Erik Tax van groot belang zijn voor de boomkwekerijleden van CLTV Zundert, is de onderneming ervan overtuigd dat de activiteiten uitstekend geïntegreerd kunnen worden en dat er op meerdere fronten voordelen behaald kunnen worden.

 

De rol van Van Oers Corporate Finance

Er zijn diverse redenen om de overname van een onderneming te overwegen. Mogelijk wilt u met uw bedrijf groeien, uw marktaandeel vergroten, u wilt u als manager inkopen in een bestaand bedrijf of u wilt als zittend management het bedrijf waar u werkzaam bent overnemen. Wat de reden ook is, u wilt ontzorgd en geadviseerd worden in dit proces.

Een bedrijfsovername is een complex traject dat vraagt om de juiste kennis en expertise. Het team van Van Oers Corporate Finance beschikt over deze specialistische kennis en is uw adviseur bij de verkoop van uw onderneming.

  • icon

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Teun Onstenk
Teun Onstenk | Senior adviseur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.
Neem contact op phone Terugbelverzoek