Vanoers.nlCorporate FinanceEen succesvolle vijfde editie van ‘M&A in het Zuiden’

Een succesvolle vijfde editie van ‘M&A in het Zuiden’ 

M&A in het Zuiden

De vijfde netwerkborrel van M&A in het Zuiden vond natuurlijk weer plaats in het sfeervolle Brabant. Op donderdag 3 oktober streken ruim 100 M&A professionals neer bij de brouwerij van Swinkels Family Brewers Bavaria in Lieshout. De middag stond in het teken van het thema: “De vertaling van familiewaarden en visie naar een succesvolle overnamestrategie”. De netwerkborrel van M&A in het Zuiden blijft een onverminderd populair en inspirerend event waar specialisten die betrokken zijn bij Mergers & Acquisitions elkaar onder de rivieren treffen. Wij kunnen, evenals bij de voorgaande events, terugkijken op een geslaagd event.

 

Lokale worteling met wereldwijde ambitie

De genodigden werden gastvrij ontvangen bij de brouwerij en hebben onder leiding van een professionele tourguide en gewapend met een proefglas de Bavaria Bierbrouwerij met al hun zintuigen mogen ervaren. De 300 jaar oude brouwerij verenigt traditioneel vakmanschap met eigenzinnig ondernemerschap. Een echt familiebedrijf met lokale worteling en wereldwijde ambitie.

 

Sterke groei door overnames en ontwikkelingen

In het tweede deel van het programma stond de bevlogen en enthousiaste presentatie van Jan-Renier Swinkels centraal. Jan-Renier Swinkels nam in 2007 de taken over van zijn voorganger en is tot april dit jaar directievoorzitter geweest. Jan-Renier nam de aanwezigen mee in de geschiedenis, de ontwikkelingen en in de familiewaarden van Swinkels Family Brewers. Mede onder zijn leiding is Swinkels Family Brewers de afgelopen jaren sterk gegroeid door onder ander de overname van de brouwerij Palm, De Hoorn en Rodenbach, de uitbereiding van Holland Malt, de ontwikkeling van brouwerij Habesha in Ethiopië en de recente overnames van Bier en Co. en Brouwerij de Molen.

 

Netwerken op zijn Brabants

Naar Brabants gebruik werd het evenement afgesloten met een netwerkborrel en walking dinner, welke werd verzorgd door het brouwerij café van Swinkels Family Brewers. De gemoedelijke ambiance bood eenieder de gelegenheid om kennis te maken met collega M&A professionals.

Graag willen wij iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze geslaagde namiddag en avond. In het bijzonder bedanken wij Jan-Renier voor zijn presentatie. Daarnaast willen wij natuurlijk ook alle tourguides en medewerkers van Swinkels Family Brewers bedanken voor de goede zorgen. Wij kijken terug op een geslaagd evenement en wij hopen u allen op het volgende evenement wederom te mogen verwelkomen.

 

Meer informatie

Het initiatief voor M&A in het Zuiden is genomen door een ‘founding group’ van twee banken (ABN AMRO en Rabobank), drie advocatenkantoren (Van Iersel Luchtman Advocaten, Taylor Wessing en Treble) en drie corporate finance kantoren (Van Oers Corporate Finance, Capitalmind Corporate Finance Advisory en HLB Matchers).

Alexander den Boer
Directeur Corporate Finance
Contact
  • icon

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur Corporate Finance
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.
Neem contact op phone Terugbelverzoek