Vanoers.nlCorporate FinanceVan Oers Corporate Finance begeleidt Dinaf Traffic Control bij de aankoop van Installatie Groep Spijkenisse

Van Oers Corporate Finance begeleidt Dinaf Traffic Control bij de aankoop van Installatie Groep Spijkenisse 

Met de ambitie om verder te groeien heeft Installatie Groep Spijkenisse de aandelen van Dinaf Traffic Control overgenomen. Zowel Dinaf Traffic Control als Installatie Groep Spijkenisse zijn familiebedrijven en blijven handelen vanuit eigen naam en vestigingsplaats.

Over deze transactie

Op het gebied van uitvoering en techniek zal de synergie voor beide bedrijven verder worden ontwikkeld. Met de aankoop van Dinaf Traffic Control wordt de positie van Installatie Groep Spijkenisse versterkt in de markt van verhuur en verkoop verkeersregistratie apparatuur, verkeerstellingen en verkeersonderzoeken in Nederland en Belgiƫ.

De rol van Van Oers Corporate Finance

Onze adviseurs hebben de familie Van Oorschot bijgestaan bij de verkoop van Dinaf Traffic Control, waar zij ondersteuning boden bij het opstellen van het informatiememorandum, het selecteren van kopers, de onderhandelingen, het boekenonderzoek en bij het opstellen van de overnamecontracten.

Meer informatie over deze closing leest u op de website van Dinaf Traffic Control. Benieuwd wat onze adviseurs voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Onze specialist gaat graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Alexander.