Vanoers.nlCorporate FinanceVan Oers Corporate Finance begeleidt D&F Group

Van Oers Corporate Finance begeleidt D&F Group  

Van Oers Corporate Finance begeleidt D&F Group

D&F Group is een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur en biedt met 45 experts ondersteuning aan bedrijven en vakgenoten door het bieden van advies, coaching en het verzorgen van opleidingen. In 2018 heeft D&F Group haar dienstverlening nog uitgebreid middels de acquisitie van Alfabeeld, een onderneming met psychologen gespecialiseerd in het vakgebied van veiligheid.

Toonaangevend adviesbureau Kader

Kader, een bureau voor kwaliteitszorg, is opgericht in 1994 en uitgegroeid tot een van de toonaangevende adviesbureaus op het gebied van kwaliteit, ARBO en veiligheid, milieu en MVO, en Informatiebeveiliging in Nederland. Kader heeft vestigingen in Zeist, Almelo, Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Eindhoven en is een organisatie met ruim 140 medewerkers. Medio 2019 heeft Mentha Capital een meerderheidsbelang verworven in Kader met als doel om verdere groei te realiseren.

Verdere ontwikkeling van de onderneming

De aandeelhouders van D&F Group zijn verheugd over de samenwerking met Kader en verwachten met de samenwerking een verdere stap te zetten in de ontwikkeling van de onderneming. De aandeelhouders blijven werkzaam voor de onderneming en actief om de veiligheid in organisaties op een duurzame manier te verbeteren.

De rol van Van Oers Corporate Finance

Overweegt u een overname en wilt u graag de juiste partner bij de hand nemen om dit complexe traject te starten? Ons team van adviseurs helpen u hier graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Teun Onstenk
Teun Onstenk | Senior adviseur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.
Neem contact op phone Terugbelverzoek