Vanoers.nlCorporate FinanceVan Oers Corporate Finance aan de podcasttafel

Van Oers Corporate Finance aan de podcasttafel 

Van Oers Corporate Finance podcast

Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat strategische toekomstvragen voor de kiezen. ‘Groei ik verder? Moet ik me juist specialiseren? Of draag ik mijn levenswerk over?’ In dat laatste geval geldt: hoe doe je dat dan op de juiste manier?

In de zomer van 2023 lanceren we onze eerste podcastserie: ‘Niet over één nacht ijs’ waarin we in diverse afleveringen deze én andere ondernemersvragen bespreken. Verschillende adviseurs duiken in de wereld van verkoop en overname en delen alles wat ze weten. Om het verhaal rond te maken schuift er ook een bijzondere gast aan bij host Robbert-Jan.

Ben ik klaar voor overname?

We spreken met Alexander den Boer en Joost Akkermans (beiden directeur bij Van Oers Corporate Finance) over het vinden van de juiste weg naar bedrijfsverkoop. Wanneer weet u eigenlijk of u er klaar voor bent? En welke stappen kunt u dan zetten?

Bedrijfsovername in gang gezet

Een bedrijfsovername gaat niet over één nacht ijs. Maar als het oriëntatieproces zorgvuldig is doorlopen, is het tijd om knopen door te hakken. Met Teun praten we over het in gang zetten van een bedrijfsovername. Wat komt hierbij kijken?

Aankoopbegeleiding, zo werkt dat

In één van onze afleveringen schuift ook Bert Bastiaansen (Manager) aan tafel aan. Met hem bespreken we alles wat u moet weten over de werking van aankoopbegeleiding.

Een speciale gast aan tafel

Om het verhaal rond te maken, verwelkomen we in de laatste aflevering een speciale gast: een van onze klanten. Vanuit zijn eigen perspectief, deelt hij inzichten en ervaringen die hij opdeed bij de verkoop van zijn bedrijf. Hierover later meer!

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Onze specialist gaat graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Alexander.