Vanoers.nlCorporate FinanceBINK Groep en KIN Installatietechniek bundelen de krachten

BINK Groep en KIN Installatietechniek bundelen de krachten 

Installatietechniek

KIN Installatietechniek is vanaf 1 januari 2022 opgenomen in de BINK Groep. Met deze stap wordt het dienstenpakket voor gebouwgebonden installaties compleet. Met veel genoegen heeft Van Oers, naast de initiatie van het contact, het due diligence onderzoek uitgevoerd, de transactieadvocaat aangesteld en de overnamefinanciering geregeld.

BINK Groep

BINK Groep, gevestigd in Sprundel, is onder leiding van Ralph Bink in zijn 40-jarig bestaan uitgegroeid tot een veelzijdige technisch dienstverlener. Het familiebedrijf heeft inmiddels drie gespecialiseerde merken onder één dak; BINK Elektro, BINK Beveiliging en BINK Solar.

KIN Installatietechniek

KIN Installatietechniek is al ruim 100 jaar een allround installateur. Onder leiding van algemeen directeur Cock Bouman en operationeel directeur Jan Allewijn is het bedrijf uitgegroeid tot een sterk en duurzaam installatiebedrijf met meer dan 65 vaste medewerkers.

Samenwerking

Na jaren van samenwerken in diverse mooie projecten is men steeds verder naar elkaar gegroeid. Nadat beide partijen op initiatief van Van Oers Corporate Finance met elkaar in contact zijn gebracht over een mogelijke samenwerking, is de bal gaan rollen.

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Onze specialist gaat graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Alexander.