Vanoers.nlCorporate FinanceAankoop Doolaard Bedrijfswagens door AVT groep

Aankoop Doolaard Bedrijfswagens door AVT groep 

Aankoop Doolaard Bedrijfswagens door AVT groep

Van Oers begeleidt AVT groep bij de aankoop van Doolaard Bedrijfswagens.

De onderneming

Doolaard Bedrijfswagens, gevestigd in Rotterdam Hoogvliet, is gespecialiseerd in de reparatie van lichte en zware bedrijfswagens en getrokken materieel. Daarnaast is de onderneming actief in de handel van bedrijfswagens.

AVT groep is gespecialiseerd in techniek voor transport en hydrauliek. Als partner voor wegtransport en logistiek heeft de onderneming diverse werkplaatsen voor hoofdzakelijk onderhoud van trucks en trailers en een technische groothandel in truck- en trailerparts. Als professionele partner in hydrauliek is AVT gespecialiseerd in zowel de engineering van hydraulische componenten en systemen als service en onderhoud.

De transactie

AVT groep was door externe factoren (opzeggen huur en afbraak pand) genoodzaakt om de dienstverlening te beëindigen op de locatie te Waddinxveen. Via de overname waarborgt AVT groep de continuïteit van de business unit gevestigd in Waddinxveen in combinatie met de integratie van een onderneming met een rijke historie en gelijke waarden.

Onze Corporate Finance-adviseurs hebben de aandeelhouder van AVT groep begeleid gedurende het overnametraject. Van opstellen van het voeren van onderhandelingen tot de transactiedocumentatie.

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Isabelle van Ruiten
Isabelle van Ruiten | Adviseur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Onze specialist gaat graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Joost.