Vanoers.nlBelastingadviesDemissionair kabinet en Prinsjesdag 2023

Demissionair kabinet en Prinsjesdag 2023 

Demissionair kabinet en Prinsjesdag 2023

Vrijdag 7 juli is het Kabinet-Rutte IV gevallen, het kabinet is hierdoor demissionair. Een demissionair kabinet handelt in principe alleen nog lopende zaken af.

Ontwikkelingen Belastingplan 2024

Omdat een demissionair kabinet geen nieuw beleid maakt, zullen bepaalde voorgenomen wijzigingen langer op zich laten wachten of zelfs helemaal niet doorgaan. Op Prinsjesdag worden ieder jaar de fiscale plannen gepresenteerd. Onder andere in de Voorjaarsnota zijn al voornemens en maatregelen aangekondigd die zouden worden opgenomen in het Belastingplan 2024. Bekijk ook onze eerdere publicaties over de BOR en box 3. Door de val van het kabinet is er meer onzekerheid over in hoeverre al deze voornemens en maatregelen uiteindelijk ook gepresenteerd gaan worden op Prinsjesdag. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer informatie?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: info@vanoers.nl.

Neem contact op

  • icon
Ymke Workum - Vink
Ymke Workum - Vink

Schrijf u in voor de Van Oers nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Oers Belastingadvies

Bent u op zoek naar een belastingadviseur?

Van Oers vertaalt ingewikkelde fiscale vraagstukken naar duidelijke adviezen en concrete oplossingen. U kunt daarbij rekenen op advies toegespitst op uw specifieke situatie. Wij zijn uw specialist op het gebied van fiscale vraagstukken.
Meer informatie
Uitstel belasting gehad? Vraag een overzicht aan
Ymke Workum - Vink
Ymke Workum - Vink | Manager bureau vaktechniek fiscaal
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Onze specialisten helpen u graag verder!