Groeikapitaal

Groeikapitaal

Groeikapitaal met Van Oers Corporate finance

Groeikapitaal, wat houdt dat in?

Door het verkopen van een deel van de aandelen in ruil voor (groei)kapitaal, brengt u nieuwe energie in huis. U benut de kennis, expertise en het netwerk van de groeipartner. Op deze manier kunt u verder investeren en professionaliseren. Dit kan nieuw perspectief bieden voor uw onderneming!

Het volgende hoofdstuk

Denk aan de toekomst van uw onderneming

Samen naar de stip op de horizon. Uw ondernemerskoers wordt bepaald door uw instinct, de groei wordt gerealiseerd met behulp van een groeipartner. Het resultaat? De groei van uw bedrijf versnellen. Zo kunt u kansen grijpen die u mogelijk zonder dit kapitaal niet voor mogelijk hield. En u weet als geen ander, ijzer moet gesmeed worden als het heet is. Op naar de deal van uw leven.

Waar kunt u groeikapitaal voor inzetten?

Het inzetten van groeikapitaal zorgt dat u met uw onderneming de volgende fase in de ondernemingscyclus kunt betreden. Stel u heeft samen met Van Oers Corporate Finance de juiste groeipartner gevonden, dan rest enkel nog de vraag: hoe kan deze groeipartner (investeerder) uw onderneming ondersteunen bij het versneld creƫren van aandeelhouderswaarde?

U kunt groeikapitaal en de expertise van een groeipartner inzetten bij:

  • Professionalisering
  • Internationalisering
  • Buy and build
  • Strategische (her)postionering
  • Organische groei
  • Groeifinanciering
  • Het verkoopklaar maken van uw onderneming (afhankelijkheid DGA terugbrengen)
Groeikapitaal met Van Oers Corporate finance

Wij begeleiden u bij uw zoektocht naar een investeerder

Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om te onderzoeken waar u en uw onderneming staan en waar de behoefte ligt. We werken efficiƫnt, hebben een breed netwerk en we spreken de taal van de markt. Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Wij komen graag met u in contact.

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur Corporate Finance
Meer weten over Groeikapitaal?
Ons professionele team staat voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op met Jerry.