Juridisch due diligence

CF Rob in gesprek
JURIDISCH DUE DILIGENCE BIJ VAN OERS

Scherp zicht op juridische risico’s bij fusie of overname

Als u op het punt staat om te fuseren of een overname te doen, dan zijn de juridische risico’s onmisbare argumenten in de onderhandeling. Juridisch due diligence van Van Oers voorziet u van die argumenten, gebaseerd op een grondige juridische gezondheidscontrole. Onze specialisten zetten zich vol overgave in voor een zorgvuldig juridisch due diligence-rapport, zodat u de deal van uw leven rond krijgt.

 

WETTELIJK EN CONTRACTUEEL INZICHT

Juridisch due diligence bij Van Oers

Het begrip ‘juridisch’ in juridisch due diligence slaat op de wettelijke en contractuele aspecten van de onderneming waarmee u wilt fuseren of die in aanmerking komt voor overname. U staat op het punt de deal van uw leven te maken. Daar wilt u alles uithalen. Een juridische beoordeling identificeert de potentiële aansprakelijkheden en eventuele juridische risico’s, die u kunt gebruiken in de onderhandeling.

UW DUE DILIGENCE DOOR VAN OERs

Helder, compleet rapport waarmee u vooruit kijkt

Het is nu eenmaal zo dat aan elke bedrijfsovername juridische risico’s verbonden zijn. Maar gelukkig zijn ze te beperken, daar zetten onze juridisch adviseurs zich vol overgave voor in. Wij denken verder dan de huidige risico’s en onderzoeken eveneens of potentiële wijzigingen in regelgeving van invloed kunnen zijn op de transactie. Onze bevindingen bundelen we met de resultaten uit het financieël en fiscaal due diligence-onderzoek. Zo ontvangt u een concreet en geïntegreerd rapport met de juridische risico’s, dat u kunt gebruiken bij het bepalen van de structuur en voorwaarden van het fusie- of overnameproces.

Laten we samen de deal rond maken

De Corporate Finance-adviseurs van Van Oers zetten zich vol overgave in om de deal van uw leven te maken. Onze specialisten zijn pas tevreden als u het maximale resultaat hebt behaald, persoonlijk en financieel. Juridisch due diligence draagt daar graag aan bij, door juridische risico’s nu en in de toekomst voor u inzichtelijk te maken.

Lees meer over begeleiding bij bedrijfsovername

Bert Bastiaansen
Bert Bastiaansen | Manager due diligence
Wilt u inzicht in de status van uw onderneming?
Alleen als u zowel op financieel als persoonlijk vlak het maximale resultaat hebt behaald, zijn wij tevreden. Ontmoet onze Corporate Finance experts. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek