Financieel due diligence

CF Wim in gesprek
FINANCIEEL DUE DILIGENCE BIJ VAN OERS

Zo ziet zorgvuldig financieel due diligence eruit

Een goed uitgevoerd boekenonderzoek helpt u bij het identificeren en beheersen van risico’s én voegt aanzienlijke waarde toe aan uw deal. Daarom kiezen we niet voor een ‘one size fits all’-benadering, maar stemmen we onze aanpak af op uw onderneming. We verdiepen ons in de strategische doelstellingen van uw transactie en richten ons op de belangrijkste kwesties en risico’s die met uw deal en uw organisatie samenhangen. Zo kunnen wij met scherpe, actuele en sector-relevante inzichten concreet rapporteren. Daarmee heeft u de comfort die nodig is om de deal rond te maken.

 

STERKE ONDERHANDELINGSPOSITIE

Financieel due diligence bij Van Oers

Ondernemers onder elkaar, zo voelt de communicatie met het due diligence-team aan. En is het onderzoek eenmaal gedaan en de rapportage opgemaakt, dan leggen we dat niet zomaar bij u op het bureau. We geven u de argumenten op een presenteerblaadje, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken vanuit een sterke onderhandelingspositie.

UW DUE DILIGENCE DOOR VAN OERS

Uitgebreid netwerk van interne en externe specialisten

Onze due diligence-specialisten werken in een team van Corporate Finance-adviseurs met verschillende expertises. Hierdoor kunnen we putten uit heel wat aanvullend specialisme. Daarnaast benutten we ons internationale netwerk om tot een onderzoeksresultaat te komen waar u mee vooruit kunt.

Laten we samen de deal rond maken

De Corporate Finance-adviseurs van Van Oers zetten zich vol overgave in om de deal van uw leven te maken. Onze specialisten zijn pas tevreden als u het maximale resultaat hebt behaald, persoonlijk en financieel. Due diligence draagt daar graag aan bij, door u te helpen aan een sterke onderhandelingspositie.

Lees meer over begeleiding bij bedrijfsovername

Bert Bastiaansen
Bert Bastiaansen | Manager Due Diligence
Wilt u inzicht in de status van uw onderneming?
Alleen als u zowel op financieel als persoonlijk vlak het maximale resultaat hebt behaald, zijn wij tevreden. Ontmoet onze Corporate Finance experts. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek