Vanoers.nlCorporate FinanceVan Oers Corporate Finance begeleidt Van Alem Schoonmaak bij de verkoop aan Multi Masters Group

Van Oers Corporate Finance begeleidt Van Alem Schoonmaak bij de verkoop aan Multi Masters Group 

Van Oers Corporate Finance begeleidt Van Alem Schoonmaak bij de verkoop aan Multi Masters Group.

Van Alem Schoonmaak

Van Alem Schoonmaak is een facilitair dienstverlener gevestigd in Groenekan (Utrecht). Een allround schoonmaakbedrijf opgericht in 1987 en zowel gespecialiseerd in schoonmaak, waaronder glasbewassing, vloeronderhoud en tapijt- en computerreiniging,  als in facilitaire ondersteuning (huismeester, afvalbeheer etc.).

Overname

“Wij waren al een tijdje op zoek naar een overnamekandidaat. We voerden veel gesprekken maar telkens ontbrak er iets”, vertelt algemeen directeur Stefan Faaij van Van Alem Schoonmaak. “Met Nicolas de Schutter van Multi Masters Group was de klik er wel meteen.”

Bij Multi Masters Group was de wens ontstaan om te groeien in Nederland. Met de overname van Van Alem Schoonmaak kunnen zij niet alleen uitbreiden in heel Nederland, maar tevens extra dienstverlening aanbieden.

Rol Van Oers Corporate Finance

Van Alem is al jarenlang klant bij Van Oers Accountancy & Advies. Van Oers Corporate Finance heeft de aandeelhouders van Van Alem Schoonmaak mogen begeleiden bij het voeren van de onderhandelingen, coördinatie van het boekenonderzoek, de onderhandelingen omtrent de transactiedocumentatie en alle overige juridische aspecten.

Meer informatie over deze overname? Klik hier.

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Onze specialist gaat graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Alexander.