Mieke Beerens
Adviseur duurzaamheid

Mieke Beerens

Mieke heeft een achtergrond in Public Governance en heeft gewerkt in een consultancyrol bij een duurzame energieleverancier. Ze bouwt graag samen met ondernemers aan een toekomstbestendige onderneming.
Over Mieke

Ik krijg energie van het meedenken met ondernemers over duurzame vraagstukken, en zet graag een extra stapje om de strategische doelen te behalen.

  • Ik heb een passie voor duurzaamheid en het nadenken over duurzame vraagstukken op strategisch niveau
  • Gewerkt voor een duurzame energieleverancier in een consultancy rol
  • Master Public Governance: Public Administration, Economics and Law, Universiteit van Tilburg
  • Verbinder, teamspeler, doelgericht, betrokken

Ik ben altijd opzoek naar verbetering en ik geloof dat de wereld beter kan én moet, niet alleen voor klimaat en mens maar ook voor de ondernemers. Vanuit deze overtuiging en passie help ik anderen graag verder op weg naar een duurzame toekomst. In mijn rol als adviseur wil ik de ondernemer helpen om klaar te zijn voor de toekomst. Oftewel, samen bouwen aan een toekomstbestendige onderneming.

Persoonlijk

Ik houd van avontuur, uitdagingen en nieuwe dingen leren. Ik ben graag op reis over de wereld, maar ik kom dan ook weer graag thuis in het Brabantse Tilburg. Ik ben een fantastieke sporter, waarin ik uitdagingen aanga, zoals het lopen een marathon of een crossfit les. Ik ben continu bezig met persoonlijke groei en ontwikkelingen op het gebied van mentale en fysieke gezondheid.

Favoriete SDG (Sustainable Development Goal)

Mijn favoriete SDG is 3 (goede gezondheid en welzijn). Ik geloof erin dat alles begint bij een goede gezondheid. Gezondheid en vitaliteit zijn van groot belang voor de gehele samenleving. Vitaliteit betekent dan ook letterlijk: levenskracht. Genoeg kracht om het leven aan te kunnen. Ik geloof erin dat dit de basis is van een toekomstbestendig(e) leven en samenleving om vervolgens te bouwen op continue innovatie en verduurzaming. Dat maakt het leven niet alleen makkelijker, maar ook leuker!

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Duurzaamheidsadvies van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker, of het nu het gevolg is van wetgeving of van de verwachtingen die uw klanten of medewerkers van u hebben. Maar wat is duurzaamheid precies? Wat is de impact op uw bedrijf? En waar te beginnen? Wij helpen u op weg naar een toekomstbestendigere onderneming, of het nu uw eerste stap is, of een volgende op de weg naar een duurzamere maatschappij.
Bekijk onze dienst Direct contact
Duurzaamheidsadvies | duurzaam ondernemen