Vanoers.nlDienstenDuurzaamheidsadviesToekomstbestendig ondernemen – van strategie tot realisatie

Toekomstbestendig ondernemen – van strategie tot realisatie

Duurzaam investeren
toekomstbestendig ondernemen met van oers

Toekomstbestendig ondernemen

Is mijn verdienmodel toekomstbestendig? Hoe zorg ik voor continuïteit in combinatie met een gezonde ambitie? Hoe gaan andere ondernemers om met wat er op hen af komt? En is samenwerken met andere partijen een kans?

Dit soort vragen gaan over de fundamenten van uw onderneming. Duurzaamheid gaat in de kern over toekomstbestendig ondernemen en het behouden van bestaansrecht. De trigger om aan de slag te gaan met dit thema kan dan ook verschillende invalshoeken hebben. Denk daarbij aan maatschappelijke druk of aantrekken van talent maar ook toegang tot nieuwe markten.

toekomstbestendig ondernemen met van oers

Duurzame bedrijfsvoering

Inzicht in wat er gebeurt en wat nodig is, is stap één. Het vertalen van dit inzicht in concrete plannen is de volgende. En als laatste moeten deze plannen ook gerealiseerd te worden. Wij ondersteunen u bij het opstellen, realiseren en/of versnellen van uw plannen en het omgaan met de mogelijke impact daarvan op uw organisatie. Altijd met de commerciële kansen voor u in het vizier.

Strategie & business model

De strategie van uw organisatie is het fundament voor het succes. Door duurzaamheid hier de juiste aandacht te geven maakt u uw strategie toekomstbestendig. Hierbij kijken we niet alleen naar hoe groen uw onderneming is. Duurzaamheid gaat ook over transparantie, uw rol als werkgever, uw bijdrage aan de samenleving en een goed bestuur. Samen creëren we positieve impact. We kunnen u ondersteunen bij:

  • het selecteren van belangrijkste duurzaamheidsonderwerpen voor uw bedrijf;
  • het scherpstellen van de (duurzaamheid)strategie van uw bedrijf.
  • en het samen in de praktijk brengen van uw plannen; wij begeleiden bij de implementatie van de strategie.

Duurzaam advies

Met behulp van interactieve werkvormen, externe trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en andere op maat gemaakte afspraken zorgen wij ervoor dat u samen met uw collega’s geïnspireerd en geprikkeld wordt om tot actie over te gaan. Altijd met de gedachte om samen een stap vooruit te zetten. Ondernemen met voorsprong.

Samenwerking en innovatie

Met de groeiende mogelijkheden in zowel digitalisatie, automatisering als duurzaamheid geloven wij in samenwerking en innovatie. Om op die manier kansen te creëren op grond van duurzaamheid. Wij geloven in strategische partnerships met bijvoorbeeld leveranciers en afnemers, maar ook in kruisverbanden over verschillende sectoren heen. Zou u samenwerking met (keten)partners willen verkennen of, door middel van automatisering, willen verbeteren? Wij geven u graag advies. Indien van toegevoegde waarde schakelen we snel met interne specialisten (van andere afdelingen). De dienstverlening van Van Oers geeft u dan ook direct het complete pakket.

Benieuwd naar onze ervaring en wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hier onze praktijkvoorbeelden

Keswin Corporaal
Keswin Corporaal | Manager duurzaamheidsadvies
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!