Vanoers.nlDienstenDuurzaamheidsadviesDuurzaam investeren en financieren

Duurzaam investeren en financieren

Duurzaam investeren
hulp bij duurzaam investeren door van oers

Duurzaam investeren en financieren

De Nederlandse overheid (én de EU) investeren veel in verduurzaming. Er zijn talloze mogelijkheden om gebruik te maken van gunstige regelingen. Maar deze veranderen veelvuldig en snel. Wij helpen onze klanten om door de bomen het bos te zien en de kans op subsidies en fiscaal aantrekkelijke regelingen te maximaliseren. Daarnaast hebben we de expertise in huis om investeringsmogelijkheden naast elkaar te zetten en u te helpen bij het maken van de juiste afwegingen. Ook kunnen we direct schakelen met verschillende (duurzame) financieringspartijen.

hulp bij duurzaam investeren door van oers

Subsidies en fiscale regelingen

Wilt u als (startende) ondernemer weten welke subsidies u kunt aanvragen? Bent u op zoek naar welke subsidies er allemaal zijn? Of wilt u weten van welke fiscale regelingen u gebruik kunt maken? Wij kunnen u ondersteunen bij het inventariseren en aanvragen van subsidies op het gebied van verduurzaming en innovatie.

Ondersteuning voor midden- en kleinbedrijf

De overheid probeert middels diverse subsidies en fiscale regelingen bedrijven te ondersteunen die willen groeien en innoveren. Dit om verduurzaming bij bedrijven extra te stimuleren.

Er zijn verschillende subsidies en fiscale regelingen die continue wijzigen. Enkele veel voorkomende regelingen waarbij we u kunnen helpen bij het aanvragen zijn:

  • EIA
  • MIA en VAMIL
  • SDE++
  • WBSO en Innovatiebox
  • ISDE
  • SEBA

Veel organisaties komen in aanmerking voor één of meerdere van deze subsidieregelingen. Check altijd voor u een investering doet of u in aanmerking komt voor een subsidie en-of fiscale regeling. Zo vergroot u de kans om in aanmerking te komen. Wij kunnen u helpen bij het bepalen welke subsidies het beste passen en wat het u oplevert.

Subsidie aanvragen voor uw bedrijf

Komt uw bedrijf in aanmerking voor één of meerdere subsidieregelingen? Er zijn een aantal voorwaarden waar uw organisatie aan moet voldoen om in aanmerking te komen. Wij begeleiden u bij de aanvraag en kunnen u vertellen of u recht heeft op subsidie. Wilt u hulp bij het indienen van een subsidieaanvraag? Ook dan staan wij voor u klaar.

Hulp nodig?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een subsidie en-of fiscale regeling? Neem contact op met onze adviseurs duurzaamheid en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Wij adviseren en ondersteunen u omtrent subsidies en fiscale regelingen.

Benieuwd naar onze ervaring en wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hier onze praktijkvoorbeelden

Keswin Corporaal
Keswin Corporaal | Manager duurzaamheidsadvies
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!