Wim Koopmanschap
Senior adviseur

Wim Koopmanschap

Wim Koopmanschap weet echt alles van boekenonderzoeken. Al dertig jaar werkt hij met een team van specialisten aan wat hij noemt ‘bijzondere opdrachten’. Bijzonder, omdat ze direct invloed hebben op het levenswerk van ondernemers.
Wim Koopmanschap aan het woord

Verrassende wending

“Dat ik al dertig jaar met veel plezier bij Van Oers werk, had ik van tevoren nooit kunnen bedenken. Ik ben namelijk opgegroeid in Naarden, maar de liefde bracht me begin jaren ‘90 in West-Brabant. De accountancy was dan weer geen verrassing. Ik wist al vroeg dat ik dit wilde doen en ben hier altijd werkzaam in geweest.”

Consistent motto

“Vóór ik mijn carrière kon beginnen, heb ik eerst nog mijn militaire dienstplicht vervuld. Ik weet niet of het iets met elkaar te maken heeft, maar mijn werkmotto is zonder twijfel ‘afspraak is afspraak’.

Dagelijks Vol Overgave

“Het mooie aan mijn werk vind ik enerzijds dat het zo betekenisvol is voor ondernemers. Maar ook voor mijzelf haal ik hier ‘zelfs’ na dertig jaar elke dag weer wat uit. Want voor mij betekent Vol Overgave dat ik steeds weer het beste in mezelf naar boven weet te halen.”

Over Wim

Recent afgeronde deals