Minder vracht door hack 

Hack Bakker Logistiek

Ongetwijfeld heeft u de berichtgeving over de hack bij Bakker Logistiek afgelopen weekend ook mee gekregen. In dit geval lijkt het om gijzelsoftware te gaan.

Risico

Bij het laatste transport seminar van Van Oers heb we uitgebreid stilgestaan bij het risico om gehackt te worden. Toen gaven we al aan het is niet de vraag of u een keer gehackt wordt maar meer wanneer! Onze gastspreker gaf ook duidelijk aan hoe makkelijk het kan zijn.

Cybersecurity advies

Het op orde hebben van uw systemen en beveiliging daarom heen, wordt met de dag belangrijker. De schade die bij een hack wordt opgelopen is vele malen groter dan de preventie aan de voorkant.

De cyberspecialisten van Van Oers kunnen u ondersteunen bij het op orde brengen van uw systeembeveiliging zodat u niet de volgende bent. Wij helpen u graag, neem daarom te allen tijde contact met ons op als u twijfelt of het bij u allemaal wel goed is geregeld.

Nogmaals “voorkomen is beter dan genezen”.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: info@vanoers.nl.

Neem contact op

 

demis van loenhout
Demis van Loenhout
Manager accountancy
Contact
  • icon
demis van loenhout
Demis van Loenhout
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

demis van loenhout
Demis van Loenhout | Manager accountancy
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.