Vraag de NIWO transportvergunning aan

man achter stuur
vergunning aanvragen met van oers

NIWO transportvergunning voor uw transportbedrijf

Bij Van Oers Accountancy & Advies helpen onze transportspecialisten u graag bij het aanvragen van een NIWO vergunning. Om uw vergunning te krijgen, moet u als transportonderneming voldoen aan vier kwaliteitseisen:

  • Kredietwaardigheid
  • Betrouwbaarheid
  • Vakbekwaamheid
  • Reële vestiging

Bij de aanvraag van uw NIWO vergunning wordt er gecontroleerd op bovenstaande punten. Om de 5 jaar moet uw vergunning worden verlengd door middel van een toetsing. Valt u in de risicogroep, dan zal u jaarlijks getoetst worden. Wij stellen de vermogensposities voor u op en voegen de relevante jaarcijfers toe.

vergunning aanvragen met van oers

Digitaal ondernemersloket voor de NIWO vergunning

De NIWO heeft op 9 januari 2017 het digitale ondernemersloket geopend. Dat betekent dat u uw vergunning of verlenging daarvan volledig digitaal kunt aanvragen, evenals uw VIHB-registratie, ritmachtigingen en andere documenten. U krijgt toegang tot dit digitale ondernemersloket door in te loggen met E-herkenning, niveau 1. U kunt dit eenvoudig en kosteloos aanvragen.

vergunning aanvragen met van oers

Aanvragen NIWO transportvergunning

De gegevens van uw onderneming zoals die bij de Kamer van Koophandel bekend zijn, zijn leidend voor het verlengen van de vergunning. Dit is namelijk de basisregistratie voor bedrijven. De NIWO krijgt uw naam- en adresgegevens van de Kamer van Koophandel. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw gegevens bij de Kamer van Koophandel correct zijn.

Zodra een aanvraag digitaal is ingediend, de noodzakelijke bijlagen zijn geüpload en de factuur voor de aanvraagkosten is betaald, neemt een medewerker uw aanvraag in behandeling. Binnen 8 weken neemt de NIWO een beslissing over uw aanvraag, tenzij de NIWO vaststelt dat er voor de beoordeling van uw aanvraag aanvullende gegevens nodig zijn. Natuurlijk kan de aanvraag of de verlenging ook nog op papier worden geregeld.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Transport en Logistiek

demis van loenhout
Demis van Loenhout | Manager accountancy
Wilt u een NIWO transportvergunning aanvragen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend.
Neem contact op phone Terugbelverzoek