Vanoers.nlBranchesTransport en logistiekSubsidieregelingen transport en logistiek

Subsidieregelingen voor de transport en logistiek

Wagenpark busjes
Subsidie aanvragen met Van Oers

Advies subsidieregelingen transport en logistiek

Het is begrijpelijk dat u het als ondernemer lastig vindt om een weg te vinden in het woud van alle subsidieregelingen. De overheid probeert de transportondernemer een bepaalde richting op te sturen. Dit doen ze door aanscherping van de regelgeving en door het openstellen van subsidies en fiscale voordelen. Wat zijn de specifieke voorwaarden, eisen en aanvraagprocedures? Wij adviseren u graag. Wij volgen de regelingen op de voet en helpen u om uw kansen te benutten.

Subsidie aanvragen met Van Oers

Energie-investeringsaftrek, Milieu-investeringsaftrek en vrije afschrijving

De bekendste regelingen waar u als transporteur fiscale voordelen mee kunt halen, zijn de Energie-investeringsaftrek (EIA) en de Milieu-investeringsaftrek (MIA). De MIA is vaak ook gekoppeld aan de willekeurige afschrijving milieu-investering (VAMIL). Van Oers heeft al veel transportondernemers geholpen bij hun aanvraag. Wilt u ook investeren in een vrachtwagen, in onderdelen van een vrachtwagen of andere bedrijfsmiddelen? Wij helpen u daarbij. Onze specialisten weten precies hoe deze regelingen in elkaar zitten.

Subsidieregelingen Transport

Onze specialisten hebben een handig overzicht voor u gemaakt met daarin alle geldende subsidieregelingen. Lees voor meer informatie dit artikel.

Demis van Loenhout
Demis van Loenhout | Senior manager accountancy
Benieuwd voor welke subsidies u in aanmerking komt?
Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zij helpen u graag verder!