Vanoers.nlDga en familiebedrijven, BelastingadviesWhitepaper bedrijfsopvolging

Whitepaper bedrijfsopvolging 

Whitepaper bedrijfsopvolging

Opvolging is een lastig onderwerp, zeker binnen het familiebedrijf. Als ondernemer moet u veel beslissingen nemen over de opvolging. Om u zo goed mogelijk te adviseren hebben wij het Bedrijfsopvolgingsplan ontwikkeld.

Sta tijdig stil bij de toekomst van u onderneming

Als ondernemer vraagt u zich niet alleen af of er in de familie wel een geschikte opvolger is. Minstens zo relevant is de intrinsieke motivatie om zelf dat stapje terug te willen doen. Daarnaast moeten ook de belangen van de (andere) familieleden worden gewaarborgd. Door tijdig stil te staan bij de toekomst van de onderneming kan de bedrijfsopvolging worden vormgegeven op een manier waarbij met alle belangen op een passende wijze rekening wordt gehouden

Whitepaper Bedrijfsopvolging

Om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren over dit onderwerp, hebben wij het Van Oers Bedrijfsopvolgingsplan ontwikkeld. Benieuwd naar wat dit inhoudt? In bijgaand whitepaper informeren wij u kort over het stappenplan dat wij gebruiken. Een uitgebreidere toelichting kunt u vinden in ons magazine ‘Familiebedrijven op Koers op onze website.

Download de whitepaper

Meer informatie?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze specialisten. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: info@vanoers.nl.

Neem contact op

Iris Keulemans
Iris Keulemans
Manager fiscaal
  • icon
Iris Keulemans
Iris Keulemans

Schrijf u in voor de Van Oers nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Oers Belastingadvies

Bent u op zoek naar een belastingadviseur?

Van Oers vertaalt ingewikkelde fiscale vraagstukken naar duidelijke adviezen en concrete oplossingen. U kunt daarbij rekenen op advies toegespitst op uw specifieke situatie. Wij zijn uw specialist op het gebied van fiscale vraagstukken.
Meer informatie
Uitstel belasting gehad? Vraag een overzicht aan
Iris Keulemans
Iris Keulemans | Manager fiscaal
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Onze specialisten helpen u graag verder!