Familiediner 

Familiediner

Op donderdag 14 oktober, kon ons traditionele ‘Van Oers Familiediner’ weer plaatsvinden. Ditmaal bij één van onze klanten: VdBuijsInstall. Het familiediner is een jaarlijks initiatief vanuit het Van Oers Kenniscentrum voor DGA en Familiebedrijf waarbij klanten die te maken hebben met bedrijfsopvolging binnen de onderneming ervaringen met elkaar en hun relatiebeheerders kunnen bespreken.

VdBuijsInstall

Na ontvangst in het prachtige energieneutrale pand van VdBuijsInstall aan het Rithmeesterpark in Breda volgde een rondleiding en aansluitend een bedrijfspresentatie door de heer Kees van den Buijs. Onze gasten konden vervolgens genieten van een heerlijk driegangendiner. Willem Bakker heeft de avond geleid. Tijdens het familiediner stond het Van Oers Opvolgingsplan centraal dat werd gepresenteerd door collega’s Iris Keulemans en Pieter Dekkers. De externe spreker, Dorine Huijbregts (meer dan 25 jaar business coach voor familiebedrijven) nam de gasten aan de hand van stellingen, die aan tafel werden besproken, mee in haar ervaringen over de ‘zachte kant’ van het opvolgingsproces waarbij de onderwerpen ‘familie’ en ‘bedrijfsleiding’ centraal stonden. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel.

Van Oers magazine: ‘Familiebedrijven Op Koers’

Vol trots hebben we tijdens deze avond ook ons Van Oers magazine ‘Familiebedrijven op Koers’ gepresenteerd. Naast een inhoudelijk stuk over het Van Oers Opvolgingsplan staan hier ook een paar prachtige klantverhalen in van;

  • Aartsen (4e generatie)
  • Hotel- en congrescentrum De Zeeuwse Stromen (2e generatie)
  • Broeders Gezondheidswinkel (4e generatie)
  • Roelands Boomkwekerij (3e generatie)
  • VdBuijsInstall (1e generatie)

Benieuwd geworden naar het magazine? Vraag deze dan op via de button ‘Download ons magazine over bedrijfsopvolging’ op onze website.

Geslaagde avond

Wij willen VdBuijsInstall bedanken voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van hun locatie, Dorine Huijbregts voor haar inspirerende verhaal en natuurlijk alle gasten van het familiediner voor hun komst en verhalen. Wij kijken met een zeer tevreden gevoel terug op deze waardevolle avond.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met ons op!

 

willem bakker
Willem Bakker
Senior manager fiscaal
  • icon
willem bakker
Willem Bakker
Iris Keulemans
Iris Keulemans

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

willem bakker
Willem Bakker | Senior Belastingadviseur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.