Familiediner 2022 

Familiediner van Van Oers

Op donderdag 20 oktober mochten wij ons ‘Van Oers Familiediner’ weer organiseren. Dit jaar waren we te gast bij één van onze klanten: Janus Metaal B.V. in Berkel-Enschot. Het familiediner is een jaarlijks initiatief vanuit het Van Oers Kenniscentrum voor dga en familiebedrijf, waarbij familiebedrijven ervaringen met elkaar en hun relatiebeheerders kunnen delen. Dit jaar stond de avond in het teken van innovatie en duurzaamheid binnen het familiebedrijf.

Janus Metaal B.V.

Na ontvangst in het pand van Janus Metaal B.V. te Berkel-Enschot werden onze gasten en collega’s door eigenaren Tonny en Koen Janus rondgeleid. Zo liepen de gasten langs het volledige productieproces van o.a. de metalen displays die daar worden ontworpen, geproduceerd, gepoedercoat, gemonteerd, verpakt en verzonden. Aansluitend konden alle gasten genieten van een heerlijk driegangendiner. Tussen de gerechten door werd de avond gevuld met informatiesessies van onze sprekers. Gastspreker Dirk-Harm Eijssen vertelde de familiebedrijven meer over bedrijfsvoering en innovatie bij familiebedrijven. Onze collega’s Willem Bakker en Dominique Aarts namen de gasten mee in de actualiteiten op het gebied van fiscaliteit en duurzaamheid.

Geslaagde avond

Wij willen de familie Janus hartelijk danken voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van hun locatie, Dirk-Harm Eijssen voor zijn inspirerende invulling van de avond en natuurlijk alle gasten van het familiediner voor hun komst en verhalen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond!

Van Oers magazine: Familiebedrijven Op Koers

Heeft u ons Van Oers magazine ‘Familiebedrijven Op Koers’ al gelezen? In dit magazine vindt u een inhoudelijk stuk over het Van Oers Opvolgingsplan. Daarnaast leest u hierin ook een paar prachtige klantverhalen in van Aartsen, Roelands Boomkwekerij, VdBuijsInstall en meer.

Benieuwd geworden naar het magazine? Vraag deze dan op via de button ‘Download ons magazine over bedrijfsopvolging’ op onze website.

Meer informatie

Bent u benieuwd geworden naar onze dienstverlening voor familiebedrijven en duurzaamheid? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem contact op via onderstaande button of per e-mail: info@vanoers.nl.

Neem contact op

Iris Keulemans
Iris Keulemans
Manager fiscaal
  • icon
Iris Keulemans
Iris Keulemans
willem bakker
Willem Bakker

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

willem bakker
Willem Bakker | Senior Belastingadviseur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.