Chantal Kanhai
Directeur HR Solutions

Chantal Kanhai

Chantal Kanhai heeft een voorliefde voor Human Resource Management. Na haar opleiding HBO personeelsmanagement rondde ze dan ook de universitaire studie managementwetenschappen af met als specialisatie strategisch HRM. Zowel de praktische als de strategische kant van het vak boeit haar enorm. In 2002 kwam Chantal bij Van Oers en heeft zij kleur gegeven aan de interne HR-afdeling. In 2017 sloeg ze een nieuwe weg in. Ze maakte de overstap naar de afdeling Loonadvies en trad toe als directeur.
Over Chantal

Aandacht voor menselijk kapitaal

“Net als velen, had ik vooroordelen over het grijze imago van de accountancybranche. Van Oers heeft mij echter positief verrast. De Brabantse cultuur, laagdrempeligheid en de directe aanpak passen perfect bij mij. Uitdaging in mijn werk vind ik erg belangrijk. Een doel om naartoe te werken en om daar alles voor te geven. Mijn eerste uitdaging was het uitbouwen en het verder professionaliseren van de interne HR-afdeling. Dat heb ik met veel passie gedaan. Na 14 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en die kwam in de vorm van verantwoordelijke voor de afdeling HR Solutions van Van Oers. Naast het aansturen van de afdeling, begeleid ik organisaties bij HRM-gerelateerde vraagstukken. De aandacht voor het menselijk kapitaal is noodzakelijk. Ik help organisaties om dat goed te regelen, dat is ook waar ik voldoening uit haal.

Net als in mijn werk, heb ik ook afwisseling en uitdaging nodig in mijn privéleven. Dit uit zich in reizen en in het beoefenen van yoga, kickboksen, paardrijden en snowboarden. Even helemaal tot het uiterste gaan en daarna genieten van de prestatie. Eigenlijk is het niet zoveel anders dan ondernemen.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HR Solutions van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Zorg dat uw loonbelasting en sociale zekerheid goed zijn geregeld. Onze salarisadministrateurs adviseren u.
Bekijk onze dienst Direct contact
Van Oers Loonadvies regelt uw salarisadministratie