Lees hier alles over de ontwikkelingen rondom Prinsjesdag en het Belastingplan

Projectmanagement

AFAS Projectmanagement
afas projectmanagement door van oers

Projectmanagement

Om AFAS Profit succesvol te implementeren, is projectmanagement van groot belang. Het implementeren van deze nieuwe software heeft een grote invloed op uw organisatie. Heeft u niet de capaciteit of de kunde om de implementatie van het AFAS systeem op u te nemen? Van Oers kan dit voor u overnemen met projectmanagement.

afas projectmanagement door van oers

Van Oers helpt graag met AFAS projectleiding

Het kost veel tijd, energie en kennis om het projectmanagement van AFAS op u te nemen. We begrijpen dat uw reguliere werkzaamheden door blijven lopen. Daarom kunt u ervoor kiezen om dit uit te besteden. De consultants van Van Oers zijn gespecialiseerd in AFAS Profit en nemen de projectleiding graag van u over. Wij zullen het project coördineren, overleggen voeren, het tijdschema en budget bewaken en adviseren over communicatie, training, testen, enzovoorts. We begeleiden u van begin tot eind bij deze complexe projecten.

Acceptatie binnen de organisatie

Het implementeren van AFAS heeft een grote impact op de huidige processen en werkwijzen binnen uw organisatie. Het slagen van het project is daarom voor een groot deel afhankelijk van de acceptatie van medewerkers. De consultants van Van Oers zorgen er samen met u voor dat we draagvlak binnen de organisatie creëren. Zo zorgen we voor een succesvolle afronding van het project.

Kunnen wij u helpen met AFAS projectmanagement?

Bij Van Oers kunt u rekenen op volledige ondersteuning en begeleiding. Wilt u meer weten over onze werkwijze of een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder met AFAS projectmanagement.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Marjolijn Wolst
Marjolijn Wolst | Directeur
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen met AFAS?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Onze adviseurs staan voor u klaar!
Neem contact op phone Terugbelverzoek