Implementatie

AFAS Implementatie
afas implementatie door Van Oers

Implementatie

De implementatie van AFAS Profit is een ingrijpende klus en heeft een grote impact op uw organisatie. Niet alleen uw bedrijfsprocessen veranderen, maar ook voor uw medewerkers verandert er veel. Van Oers kan u helpen, begeleiden en ondersteunen bij de implementatie en integratie van AFAS Profit.

AFAS Implementatie door Van Oers

Verandermanagement

Verandering is een proces. Dat geldt ook voor het maken van de switch naar AFAS. Het is onvermijdelijk dat uw organisatie te maken krijgt met veranderende bedrijfsprocessen, procedures en nieuwe werkwijzen. De implementatie van AFAS biedt de uitgelezen kans om de interne bedrijfsprocessen te evalueren en eventueel te optimaliseren en toekomstgericht in te richten.

Van Oers ondersteunt bij AFAS integratie

Denkt u erover na of heeft u de keuze al gemaakt om over te stappen naar AFAS? Dan is het belangrijk om vooraf te bepalen wat uw wensen en behoeften zijn. Om deze te achterhalen, bespreken de AFAS experts van Van Oers samen met u uitvoerig uw bedrijfsprocessen. Op basis daarvan zal uw AFAS Profit omgeving ingericht gaan worden. Door middel van workshops komen we erachter wat voor u prettig werkt. Dit doen we projectmatig met een duidelijke planning en vastlegging van de werkzaamheden.

Draagvlak

Mooi dat u de stap maakt naar AFAS Profit en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, maar ook uw medewerkers moeten hierin meegenomen worden. Het is essentieel om draagvlak te creëren. Met de juiste informatievoorziening zorgen we samen met u voor een soepele AFAS implementatie binnen uw organisatie.

Van Oers biedt handvaten voor het begeleiden van medewerkers gedurende het implementatietraject van AFAS. Zo ondersteunen we bij het creëren van draagvlak en minimaliseren we eventuele weerstand tegen de veranderingen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Van Oers is een gecertificeerd AFAS partner. We kunnen u dus optimaal ondersteunen. We bieden deskundige adviezen en begeleiding bij de implementatie en optimalisatie van uw interne bedrijfsprocessen in diverse branches. We beschikken over proceskennis en kennis van wet- en regelgeving en die combineren we met kennis van de software. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over AFAS implementatie.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Marjolijn Wolst
Marjolijn Wolst | Directeur
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen met AFAS?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Onze adviseurs staan voor u klaar!
Neem contact op phone Terugbelverzoek