Conversie

AFAS Conversie
afas conversie door van oers

Conversie

Bij de implementatie van uw nieuwe AFAS systeem hoort ook een datamigratie. Na de inrichting van de AFAS omgeving kunt u pas live als alle benodigde gegevens van uw oude systeem in uw nieuwe AFAS systeem staan. De data overzetten van het oude naar het nieuwe systeem noemen we (data)conversie of datamigratie. Van Oers ondersteunt u hier graag bij. We doen dit waar nodig samen met gespecialiseerde partners en zorgen voor een succesvolle conversie zodat geen waardevolle data verloren gaan bij de migratie.

afas conversie door van oers

Gegevensmigratie

In goed overleg bepalen we samen met u welke data wel en niet meegenomen wordt. Ook is het mogelijk om dossiers mee te nemen. Het is belangrijk dat alle data veilig en snel overgezet wordt. Daarom controleren we de data goed alvorens de migratie plaatsvindt. Hoe pakt u dit het beste aan? De Van Oers AFAS specialisten helpen u!

Ontzorgen

Wilt u volledig ontzorgd worden bij het verhuizen van uw data? Dat kunt u overlaten aan Van Oers. Wij zorgen ervoor dat alle gegevens uit uw oude systeem op de juiste wijze in uw nieuwe systeem komen. Zo maakt u een goede start met AFAS. Heeft u hulp nodig bij het opzetten van AFAS? Van Oers ondersteunt u bij de implementatie, het onderhouden en het optimaliseren van uw AFAS omgeving.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak voor hulp bij datamigratie naar AFAS.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Marjolijn Wolst
Marjolijn Wolst | Directeur
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen met AFAS?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Onze adviseurs staan voor u klaar!
Neem contact op phone Terugbelverzoek