Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Weet wat u als dga met uw vermogen doet

Muntgeld gestapeld
1 van 6
Strategisch vermogensplan
Houd uw familievermogen in stand en laat het niet verderven. Het strategisch vermogensplan is een belangrijk hulpmiddel bij het houden van het vermogen. Wij adviseren u.
Familiefonds en certificeren
Wilt u uw vermogen niet zomaar overdragen aan uw familieleden? Bang dat ze het onverstandig uitgeven? Het familiefonds biedt een uitkomst. Wij leggen het u uit.
Vrijgestelde beleggingsinstelling
Het is mogelijk om de heffing van de vennootschapsbelasting te voorkomen. Dat klinkt aantrekkelijk, maar hoe doet u dat? Wij adviseren en ondersteunen u.
Financiële planning
Kom niet voor verrassingen te staan en zorg dat uw financiën goed geregeld zijn. Een financiële planning geeft inzicht in uw toekomstige financiële positie.
Beleggen binnen of buiten de bv
Wilt u als dga een deel van uw opgebouwd vermogen beleggen? Dat kan binnen en buiten uw bv. Wij bekijken wat fiscaal het meest gunstig is voor u.
Loonbelasting
De loonbelasting voor een dga kent verschillende regelingen die van belang zijn. Laat u daarom goed adviseren en richt het fiscaal zo voordelig mogelijk in.
Een goede besteding van uw vermogen met Van Oers

Wij adviseren u bij het juist besteden van uw vermogen

Hoe moet u uw vermogen op de juiste manier besteden? U wilt natuurlijk financieel onbezorgd kunnen genieten van het leven. Is dit een utopie of binnen handbereik? Door het in kaart brengen van uw huidige financiële positie, uw toekomstwensen, maar ook eventuele risico’s, krijgt u inzicht in uw financiële toekomst zodat u tijdig maatregelen kunt nemen om de gewenste financiële rust te bereiken. Wij bespreken de mogelijkheden met u.

Een goede besteding van uw vermogen met Van Oers

Zekerheid over uw vermogen

Weet u precies waar u naartoe wilt met uw vermogen of heeft u nog juist twijfels? Wij helpen u graag bij het kaderen van uw wensen zodat u niet met onnodige verrassingen wordt geconfronteerd om vervolgens deze wensen te implementeren.

Vincent Heijligers
Vincent Heijligers | Directeur fiscaal
Wilt u als dga geholpen worden bij de invulling van uw vermogen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek