Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Dga in een familiebedrijf? Bewaak de harmonie

Mannen aan het klussen
Aandeelhoudersovereenkomst
In een aandeelhoudersovereenkomst staan belangrijke afspraken die niet inzichtelijk zijn voor derden. Zorg dat dit goed geregeld is en dat de belangen hetzelfde zijn.
Beloningsstrategie
Hoe beloont u uw medewerkers en is dit nog de juiste manier? Als familiebedrijf is het belangrijk de juiste werknemers te vinden en te binden. Wij adviseren u.
Familiestatuut
Het familiestatuut waarborgt de normen en waarden en zorgt voor een gelijke verdeling van het vermogen. Zo neemt de kans op misverstanden af.
De juiste verhoudingen in het familiebedrijf met Van Oers

Waarborg de normen en waarden van het familiebedrijf

Familiebedrijven vormen de ruggengraat van onze economie. Het gaat veelal om ondernemingen met een lange historie waar een eerste of volgende generatie aan het roer staat. De betrokkenheid van de aandeelhouders is op veel plaatsen in de onderneming enorm zichtbaar. De aandeelhouders hebben hun eigen ideeën over de manier waarop een onderneming dient te worden geleid die niet in elkaars verlengde hoeven te liggen. Gaat bijvoorbeeld de continuïteit boven de kwartaalresultaten? Zorg dat de harmonie blijft, wij ondersteunen u.

De juiste verhoudingen in het familiebedrijf met Van Oers

Zorg als dga voor de juiste harmonie in het familiebedrijf

Het is erg belangrijk om geschillen te voorkomen. Mochten ze toch ontstaan, zorg er dan voor dat ze zo min mogelijk invloed hebben op de continuïteit van de onderneming. Het Familiestatuut en de Aandeelhoudersovereenkomst zijn de basis voor het in een goede harmonie voortbestaan van het familiebedrijf en de -relaties. Wij denken met u mee, bieden oplossingen en zorgen dat uw familiebedrijf in harmonie voort blijft bestaan.

willem bakker
Willem Bakker | Belastingadviseur
Benieuwd wat wij voor u als dga en uw familiebedrijf kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek