Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

De dga na zijn actieve periode, wij zijn er voor u

Stel met pensioen
1 van 4
Erfbelasting en inkomstenbelasting
Niet elke euro die vererft, is belast tegen hetzelfde tarief. De belastingpercentages kunnen verschillen. Wij adviseren u over hoe u de erfbelasting kunt beperken.
Levenstestament
Wie behartigt uw belangen als u dat niet meer kunt? Een moeilijke vraag, maar wel goed om over na te denken. Dit soort zaken zet u in een levenstestament.
Pensioen
Hoe is uw pensioen geregeld? Heeft u zekerheid als u stopt met werken? Wij zorgen samen met u voor een fijn leven na het werken.
Verdeling en begeleiding nalatenschappen
Bij de afwikkeling van een nalatenschap moeten er lastige keuzes gemaakt worden. Daarnaast krijgt u te maken met een complexe regelgeving. Wij adviseren u.
regel uw oudedagsvoorziening met van oers

Zekerheid na uw actieve periode als dga

U had een eigen zaak, maar u heeft zich daar inmiddels uit teruggetrokken? Dit kan een voorzienbaar moment zijn geweest of een moment waar u tot op dat moment nog geen rekening mee heeft gehouden. Door tijdig het nodige te regelen, kunt u voorkomen dat de impact van dergelijke momenten op u, uw partner en kinderen zowel zakelijk als privé zo beperkt mogelijk is. Als dga staat u niet dagelijks stil bij alle risico’s die u loopt. Toch is het verstandig om hier regelmatig over na te denken zodat u tijdig heeft geregeld wat u wilt en kunt regelen. Wij ondersteunen u bij een aantal belangrijke zaken.

Lenny Blaakman
Lenny Blaakman | Directeur fiscaal
Zeker weten dat alles na uw actieve periode goed geregeld is?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek