Typ hier uw zoekwoord

Uw adviseur met kennis van uw sector in Zundert

Location Hofdreef 24, 4881 DR Zundert
Mail Postbus 88, 4880 AB Zundert
Kantoor Zundert
Openingstijden
  • Ma t/m vrij Za en zo
  • 08:30 - 17:00 Gesloten

Zoekt u een accountantskantoor met kennis van uw sector? Van Oers Zundert is dé adviseur en sparringpartner die u zoekt. Met 5 kantoren in West-Brabant zijn wij altijd in de buurt.

Dienstverlening Van Oers Zundert

In 1977 heeft Van Oers een vestiging in Zundert geopend. Vanuit deze locatie richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.

Op onze vestiging in Zundert zit het Agro team. Zij kunnen u helpen en ondersteunen bij al uw vraagstukken omtrent de agrarische sector. Bij team Agro in Zundert zijn ze met name gespecialiseerd in boomkwekerijen en zacht fruit. Onze adviseurs in Zundert komen zelf uit de agrarische sector, dus ze weten als geen ander wat u bezig houdt en kunnen u daardoor van het juiste advies voorzien.

Naast agrarisch advies bent u in Zundert ook aan het juiste adres voor advies in de Transport en Logistiek sector. De transport en logistiek sector is voortdurend in beweging. Daardoor kunt u niet stil blijven zitten en dat weten wij als geen ander. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen in de logistieke sector. Zij kunnen u ondersteunen op het gebied van loonadvies, fiscaal advies, accountancy advies en diverse andere vakgebieden.

Werken bij Van Oers Zundert

Van Oers Zundert is altijd op zoek naar collega’s die het team kunnen komen versterken. Dus wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen? Zoek je werkplezier en houd je van Brabantse gezelligheid? Join the club en groei met ons mee. Samen met ruim 300 collega’s werken wij aan het optimaliseren van onze kwaliteit en dienstverlening.

Parkeergelegenheid

U heeft de mogelijkheid om aan de voorzijde van ons kantoor uw auto te parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor bezoekers van Van Oers Zundert. Let wel op; er zijn hier maar een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.