A.J. (Arno) Hereijgers RA
Bestuurder / Directeur accountancy

A.J. (Arno) Hereijgers RA

Arno Hereijgers is mede verantwoordelijk voor de afdeling Agro van Van Oers, stuurt de vestiging Zundert aan én zit in het Dagelijks Bestuur van Van Oers. In zijn agenda blijft hij bewust ruimte maken om ondernemers uit het MKB en de Agrosector verder te helpen met financiële vraagstukken. Vaak in samenwerking met een fiscalist of collega’s uit het accountancyteam.
Over Arno

De organisatie goed neerzetten

“Het directe contact met klanten is nog maar een klein onderdeel van mijn werk. Wel absoluut het leukste deel, dáár ben ik het vak voor ingegaan. Ik denk graag met ondernemers mee. Hun cijfers zijn het vertrekpunt voor besprekingen en strategische beslissingen. Tegelijkertijd is het fijn om deze taken steeds meer over te dragen aan collega’s binnen Van Oers. Zij krijgen zo de ruimte om zich te ontwikkelen, wat ons als werkgever aantrekkelijk maakt. En dat geeft mij de ruimte en tijd om meer met de organisatie van het kantoor zelf bezig te zijn.

In Zundert zitten we niet stil. We geloven in het specialiseren in bepaalde branches, waardoor we dezelfde taal spreken als ondernemers en zodat we sneller kunnen inspelen op ontwikkelingen in een specifieke branche. In Zundert zijn we naast de reguliere praktijk actief in de branches: Agro, Transport en Logistiek en Food en Retail. De branche Agro heeft een groei doorgemaakt waardoor we de portefeuille hebben gesplitst en voor een gedeelte is overgenomen door onze vestiging in Roosendaal. Ondernemers in deze branche lopen voorop wat betreft innovatie duurzaamheid, dat maakt het werk als adviseur enorm leuk en interessant. Maar ook binnen de branche Transport en Logistiek en binnen Food en Retail zie je deze ontwikkelingen terugkomen. Gelukkig maar, dat maakt ons werk nog leuker.

Zelf ben ik geboren en getogen in Zundert. Ik voel me thuis bij de Zundertse mentaliteit ‘hard werken, met op zijn tijd een feestje’. Ook tijdens mijn diverse studies in Breda, Amsterdam en Eindhoven, bleef de link met Zundert. De combinatie van de studies bedrijfseconomie, accountancy en fiscaliteit is een mooie combinatie waar ik nog elke dag de vruchten van pluk.”

 

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accountants van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zijn uw accountant voor nu en voor de toekomst. Zorg ook dat uw zaken goed geregeld zijn.
Bekijk onze dienst Direct contact
Accountant in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zundert