Vanoers.nlBranchesAgroAgrarisch advies Zundert

Uw agrarisch accountant in Zundert

Bent u op zoek naar een agrarisch accountant in regio Zundert? Dan bent u bij Van Oers Agro aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van agrarische ondernemers, zodat u het optimale uit uw agrarische onderneming kunt halen.

Agrarisch advies door Van Oers Agro

Algemeen - Contact

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

 • Hidden
 • Hidden
 • Hoe kunnen we u bereiken?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialist in agrarisch advies

Als agrarisch accountantskantoor ondersteunen we u op administratief en financieel gebied. Daarnaast adviseren we u ook bij fiscale vraagstukken en bedrijfsvoering. Onze relatiebeheerders staan dicht bij de klant. Als regionale agro accountant zijn we op de hoogte van actualiteiten in de regio. We ontzorgen u en treden op als uw sparringpartner. Zo begeleiden we u zo goed mogelijk naar het gewenste resultaat.

Agro accountants met ervaring in de sector

De agrarisch specialisten bij Van Oers komen zelf uit de sector. Daardoor gaat het werk verder dan enkel het maken van de jaarrekening. Wij zijn op de hoogte van actualiteiten en ontwikkelingen in de sector en kunnen u daarmee van het beste advies voorzien.

Uw adviseur voor de boomkwekerij- en zachtfruitsector

Vanuit ons accountantskantoor in Zundert zijn we gespecialiseerd in de boomkwekerij- en zachtfruitsector. Wij beschikken over benchmarkgegevens van deze sectoren. Hierdoor kunnen wij u meer laten zien dan enkel de financiële cijfers, maar kunnen wij uw bedrijf ook vergelijken met de branche.

Boomkwekerijsector

Onze klanten in de boomkwekerijsector komen grotendeels uit de boomkwekerijregio Zuid-West-Brabant, waarvan Zundert het middelpunt is. We werken met bedrijven die gespecialiseerd zijn in het bos- en haagplantsoen of containerteelt. Daarnaast zien we ook de hoeveelheid klanten met vollegrondsteelten toenemen. Hierdoor breiden we ons werkgebied steeds verder uit naar andere boomkwekerijregio’s.

Met het bedrijfsvergelijkingssysteem dat we speciaal voor de boomkwekerijsector hebben ontwikkeld, kunt u uw eigen bedrijf vergelijken met uw sectorgenoten. Tweemaal per jaar brengen we uitgebreide sectorrapporten uit met de meest actuele gegevens over de boomkwekerijsector.

Ontdek onze dienstverlening voor de boomkwekerijsector

Zachtfruitsector

Al meer dan 50 jaar adviseren en ondersteunen wij zachtfruittelers. Zundert is tevens het centrum van de Nederlandse aardbeienteelt. Onze klanten bevinden zich door heel Zuid Nederland. Wij blijven niet alleen maar achter ons bureau zitten, maar komen er juist achter vandaan. We komen bij u op uw bedrijf, zodat we u van nog beter advies voorzien. We hebben een groot netwerk binnen de keten en kunnen daardoor op alle vlakken het juiste advies leveren.

Ontdek onze dienstverlening voor de zachtfruitsector

Bent u klaar voor de toekomst?

De wet- en regelgeving in de agrarische sector verandert constant. Als ondernemer is het lastig om op de hoogte te blijven van alle wijzigingen, hoewel ze soms ingrijpende gevolgen kunnen hebben voor uw onderneming. Denk hierbij aan:

 • agrarische subsidies;
 • mestwetgeving;
 • pachtovereenkomsten;
 • ondersteuning bij de ruilverkaveling;
 • of de toepassing van actuele landbouwwetgeving.

U zult hier tijdig op in moeten springen om uw bedrijf up-to-date te houden. Onze agrarische accountants in regio Zundert bespreken graag de mogelijkheden met u.

Lokaal en betrokken

Onze vestiging in Zundert bevindt zich in het hart van de boomkwekerij- en zachtfruitsector. Veel van onze klanten ondersteunen we al generaties lang. Regionaal gezien zijn het onze buren. We springen gemakkelijk even binnen en bij vragen zijn we binnen no-time bij u. Door een grote klantenportefeuille in de regio beschikken wij over veel kennis en ervaring.  Zo kunnen we u als agrarisch accountant optimaal adviseren.

We vinden het belangrijk om deel te nemen aan diverse evenementen uit de regio en andere lokale ondernemingen te steunen. Zo zijn we bijvoorbeeld sponsor van het Bloemencorso en sponsoren we de plaatselijke wielrenclub (WTC de Trappistentrappers). Daarnaast zijn verschillende collega’s bij buurtschappen die deelnemen aan het Bloemencorso.

Samenwerking met Van Oers Agro

 • Een eigen agrarisch adviseur in regio Zundert, die uw bedrijf door en door kent.
 • Een adviseur die zelf uit de sector komt en dus precies weet wat er speelt.
 • Persoonlijke dienstverlening én een groot kantoor.
 • Een breed netwerk van agrarische ondernemers.

Kunnen onze agrarisch accountants u helpen?

Heeft u een agrarisch bedrijf in Zundert of omstreken? Maak dan nu kennis met onze agro accountants en profiteer van onze toegevoegde waarde. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Zundert

Hofdreef 24
4881 DR Zundert
Postbus 88
4880 AB Zundert
Tel.: (076) 597 88 00
Fax: (076) 597 88 99

Van Oers Agrarisch advies
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.