Lenny Blaakman
Directeur fiscaal

Lenny Blaakman

Lenny Blaakman is als Directeur fiscaliteit gespecialiseerd in estate planning. Zij ontzorgt mensen door inzicht te geven in de gevolgen van hun fiscale keuzes en daarover te adviseren. Complexe situaties zijn aan Lenny goed besteed. De van oorsprong Zeeuwse houdt namelijk wel van een uitdaging.
Over Lenny

“Zakendoen vanuit de menselijke kant”

“Uitdagingen zoek ik inderdaad graag op, zowel in mijn werk als daarbuiten. Zo liep ik al eens een halve marathon op Ameland terwijl ik eigenlijk van nature geen hardloper ben. Ik houd van doelen stellen en ernaartoe werken om ze te behalen. Dat lukt dan ook! Ik zie ergens snel de potentie van in en raak dan enthousiast. Mijn enthousiasme kan ik bij het Brabantse Van Oers goed kwijt. Na mijn studies (MER aan de Hogeschool Zeeland en master Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam) werkte ik enkele jaren bij één van de big four. In de loop van mijn carrière merkte ik dat zakendoen vanuit de menselijke kant het beste bij me past.

Bij Estate planning gaat het ook over emotie, bij bijvoorbeeld huwelijkse voorwaarden of het regelen van een testament. Door mensen inzicht te geven in de fiscale gevolgen van hun te maken keuzes, krijgen ze meer grip op hoe zij hun vermogen willen besteden of naar de volgende generatie kunnen brengen. Dat betekent soms ook laten zien wat er gebeurt als je niets doet! Hoe complexer de situatie, hoe meer dynamiek, hoe leuker ik het vind. Samen met de klant, maar zeker ook samen met ons team, op een positieve manier komen tot een beter geheel.

Naast mijn werk zet ik me in voor Stichting Care for Kosovo Kids. Ook ben ik bestuurs- en jurylid van het Ondernemersgala Bergen op Zoom. De stad waar ik al jaren woon, tennis én wekelijks yoga beoefen. Dat laatste helpt mij enorm om mezelf zo nu en dan af te remmen.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belastingadvies van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ook zorgeloos ondernemen? Wij helpen u met uw financiën en fiscale vraagstukken.
Bekijk onze dienst Direct contact
Fiscaal advies van Van Oers Belastingadvies