Thomas van den Eeden
Directeur accountancy

Thomas van den Eeden

Wie als klant graag zakendoet met een nuchtere en pragmatische directeur accountancy, zit bij Thomas van den Eeden precies goed. Vanuit de vestiging Roosendaal denkt Thomas mee over complexe financiële vraagstukken waar onder andere vermogende klanten en familiebedrijven mee te maken krijgen. “Het gaat om inzicht geven in hun vermogenspositie, zodat zij gefundeerd besluiten kunnen nemen en nieuwe kansen kunnen creëren” zegt hij daarover.

“Klanten inzicht geven in hun vermogenspositie”

Thomas is niet de enige Directeur accountancy binnen Van Oers die ooit als stagiaire begon. Hij kreeg alle ruimte om naar deze positie te groeien.

“Ik startte in 2007 bij Van Oers als stagiaire (vanuit de hbo-opleiding Accountancy aan Avans Hogeschool) bij de vestiging Roosendaal. Vervolgens ging ik in 2008 bij Van Oers werken en doorliep alle loopbaanstappen: van Assistent accountant en Accountant naar (Senior) Manager accountancy en nu dan Directeur accountancy. Dit in combinatie met de faciliteiten om alle benodigde opleidingen te volgen om tekeningsbevoegd te worden, zoals de post-hbo Accountancy en de opleiding tot Accountant-Administratieconsulent (AA) via de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Vanaf begin af aan kreeg ik binnen Van Oers de vrijheid om te doen wat ik het liefste doe: onze klanten in Zuidwest-Nederland bedienen. In deze rol komt ook mijn brede interesse in fiscaliteit goed van pas. Door klanten te ontzorgen en (nieuwe) inzichten te geven over hun financiële positie kunnen zij blijven ondernemen met voorsprong. Klanten vertrouwen mij informatie toe over hun persoonlijke situatie, waardoor een vertrouwensband ontstaat. De afgelopen vijftien jaar ben ik op deze manier meegegroeid met een groot aantal klanten. Zij weten dat ze voor vragen mij op elk moment mogen bellen! Naast de tijd die ik aan mijn werk besteed, breng ik graag tijd met mijn gezin door. Mijn vrouw Brigitte en ik hebben samen twee kinderen: Babet en Scott.”